mel

Σήμερα το πρωί η Πρωινή Πτήση του Dream Fm 90.6,  μίλησε με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου Δημήτρη Χαλκιαδάκη για θέματα που αφορούν το Σύλλογο και τις δράσεις του που δε σταματούν, όταν μας είπε μια απίστευτη ιστορία:

xalkiadakis dimitris

Βρισκόταν την Κυριακή, την επ΄ αύριο του Καρναβαλιού στο δρόμο του Λαγολιού, όταν είδε κάποιο άνθρωπο από το Τυμπάκι να οδηγεί σαν τρελός ένα αγροτικό Ι. Χ. και να πέφτει μ΄ αυτό δίπλα στο δικό του αυτοκίνητο. Ανοίγοντας την πόρτα βλέπει σε κωματώδη κατάσταση ένα άνθρωπο που είχε δεχτεί τσίμπημα μέλισσας και βρισκόταν ήταν πρησμένος. Το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν ότι υπάρχει ένεση στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου!

Πράγματι άνοιξε το ντουλαπάκι, έκανε την ένεση και ο άνθρωπος σώθηκε.

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης παρά το φόρτο εργασίας, τόσο προσωπικό όσο και του Πολιτιστικού Συλλόγου βρήκε χρόνο και παρακολούθησε τα βασικά μαθήματα πρώτων βοηθειών στις Μοίρες στον Ερυθρό Σταυρό.

Ας γίνει μάθημα προς όλους μας και κυρίως ότι κάποια στιγμή αυτά τα μαθήματα θα πρέπει να τα παρακολουθήσουμε…

Τέλος σημειώνουμε ότι τα μαθήματα του Ερυθρού Σταυρού στο Τυμπάκι ξεκινούν αύριο το βράδυ στην αίθουσα των πρώην αποθηκών της ΕΑΣ Μεσαράς που είχε χρησιμοποιηθεί ως Καρναβαλικό Εργαστήρι!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ για το Περιστατικό 

 

 

Loading