• 20 Ιουλίου, 2024

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα πρότυπα και εκκλησιαστικά σχολεία

Vinkmag ad


Φέτος οι διαθέσιμες θέσεις για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2024-25 ήταν 1.794 και είχαν υποβληθεί 9.454 αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις για την εισαγωγή στα πρότυπα και εκκλησιαστικά σχολεία της επικράτειας σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου, στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής των Προτύπων-Πειραματικών Σχολείων.

Νωρίτερα, οι γονείς των μαθητών που διαγωνίστηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους ενημερώθηκαν μέσω sms. Πιο αναλυτικά, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών μπορούν να ενημερωθούν:

Α. με SMS για τη σχολική μονάδα επιτυχίας ή τη σχολική μονάδα στην οποία θα είναι επιλαχόντες, για τη συνολική βαθμολογία τους και τη σειρά κατάταξης στο σχολείο επιλογής τους.

Β. από την πλατφόρμα των αιτήσεων: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es μετά τις 17:00 σήμερα Πέμπτη, με χρήση των κωδικών taxisnet του ατόμου που υπέβαλε την αίτηση.

Γ. Από την ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής των Προτύπων-Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ – https://depps.minedu.gov.gr/), στην οποία έχουν αναρτηθεί οι λίστες με τους επιτυχόντες στα πρότυπα ή εκκλησιαστικά γυμνάσια και λύκεια, καθώς επίσης και η βαθμολογία των υποψηφίων

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα αποτελέσματα και την εγγραφή των μαθητών στη σχολική μονάδα επιτυχίας, οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τις οικείες σχολικές μονάδες.

Υπενθυμίζεται, ότι φέτος οι διαθέσιμες θέσεις για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2024-25 ήταν 1.794 και είχαν υποβληθεί 9.454 αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις.

Source link

Loading

  Read Previous

  Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 4χρονης με την 76χρονη προγιαγιά της

  Read Next

  Μήνυση κατηγορούμενης σε βάρος της Ευρωπαίας ανακρίτριας – News.gr

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular