• 16 Ιουλίου, 2024

«Αυλαία» για τους μαθητές των ΓΕΛ αύριο Παρασκευή – News.gr

Vinkmag ad


Εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία και από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου θα εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού

Με την εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας θα αρχίσουν αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων, που διεκδικούν μία από τις 68.851 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2024-25.

Η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία είναι το μοναδικό μάθημα Γενικής Παιδείας στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού. Ως ώρα έναρξης εξέτασης έχει ορισθεί η 08:30 και έτσι οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις (3) ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι θα μεσολαβήσει ένα κενό εξετάσεων, λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται τέλος, ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ άρχισαν σήμερα Πέμπτη με την εξέταση του μαθήματος των Νέων Ελληνικών. Θα ακολουθήσει η εξέταση των Μαθηματικών (άλγεβρα) το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024.

Source link

Loading

  Read Previous

  Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο κατέπεσε σε φαράγγι – News.gr

  Read Next

  Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για «πλήρη συμφωνία», αν το Ισραήλ σταματήσει να χτυπά αμάχους στη Γάζα – News.gr

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular