• 21 Ιανουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Σκυλιά επιτέθηκαν σε πεζοπόρους έξω από στάβλο και δάγκωσαν έναν στο πόδι

Πυροβολισμοί στις Μαλάδες: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι γονείς του Πρίαμου Ξυδάκη

Πυροβολισμοί στις Μαλάδες: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 79χρονος, για συνέργεια στην απόπειρα διώκεται η 80χρονη σύζυγός του (Φωτο)

Ο Σύλλογος ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ αναζητά Λογοθεραπευτή/ρια

Στη Βουλή η κατασκευή νέας περίφραξης στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τυμπακίου και η διάνοιξη του παραλιακού μετώπου

Η χάρη του Αγίου Μηνά… δεν βοήθησε την ηλικιωμένη να γλιτώσει την απάτη – Έξω από τον μητροπολιτικό ναό το τετ α τετ με την απατεώνισσα

Καύσιμα: Πού θα κυμανθούν οι τιμές στα πρατήρια – Η εικόνα στην Κρήτη

Και επισήμως η έναρξη της Καρναβαλικής  Περιόδου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου

Εξοργισμένοι οι κτηνοτρόφοι για το «μπαλάκι» ευθυνών για την ευλογιά των προβάτων

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Μαλάδες (Φωτο – Βίντεο)

Πέθανε ο ιδρυτής της Mango, Isak Andic



Σε ηλικία 71 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Mango, Isak Andic. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε δυστύχημα στην Βαρκελώνη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της El País, ο Isak Andic. έπεσε σε χαράδρα κοντά στις σπηλιές Salnitre, που βρίσκονται στο βουνό Montserrat.

Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1953 και εγκαταστημένος αργότερα στη Βαρκελώνη, ο Isak Andic μετέτρεψε ένα μικρό κατάστημα πουκαμίσων σε αυτό που είναι σήμερα η Mango, μια από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως μάρκες μόδας.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του CEO της Mango

«Ο Isak αποτέλεσε έμπνευση για όλους μας. Αφιέρωσε τη ζωή του στη Mango, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του μέσω του στρατηγικού του οράματος, της εμπνευσμένης ηγεσίας του και της ακλόνητης δέσμευσης στις αξίες που πέρασε στην εταιρεία μας. Η κληρονομιά του αντικατοπτρίζεται στα επιτεύγματα ενός επιχειρηματικού έργου που ορίζεται από την επιτυχία, αλλά και από την ανθρωπιά του, τη ζεστασιά και τη φροντίδα και τη στοργή που πάντα μετέδιδε σε ολόκληρο τον οργανισμό», δήλωσε ο Toni Ruiz, διευθύνων σύμβουλος της Mango.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Πλημμύρες στην Αρχαία Νικόπολη στην Πρέβεζα – Απεγκλωβίστηκαν τρεις ηλικιωμένοι

    Read Next

    Κύκλωμα σε πολεοδομίες Χαλκιδικής: Ελεύθεροι αφέθηκαν 20 από τους 21 συλληφθέντες με ή χωρίς περιοριστικούς όρους- Τη Δευτέρα απολογείται ο τελευταίος

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular