• 19 Ιανουαρίου, 2025

Breaking News :

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έχασε τον έλεγχο και «έφυγε» από το δρόμο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Κρήτη: Νέο τροχαίο στο ΒΟΑΚ με αυτοκίνητο που «τούμπαρε» στην Εθνική Οδό

Εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου του κόμματος «ΝΙΚΗ», Δημήτρη Νατσιού, στον Δήμο Γόρτυνας

Σοκ από την αυτοκτονία 47χρονου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου

Κρητικής καταγωγής δάσκαλος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 5χρονη θετή του κόρη

Κρήτη: Ανήλικος «ψάρευε» κωδικούς τραπεζικών καρτών και έκανε αγορές – Πως έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας για το 2025

Τυμπάκι: Σήμερα η συνάντηση για την σύσταση Καρναβαλικής Επιτροπής – Απαραίτητη η παρουσία εθελοντών για να γίνει φέτος καρναβάλι

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 17 Ιανουαρίου

Πρωτιά στις καλές πρακτικές για την επιχειρησιακή ομάδα (Ε.Ο.) του ΑΣ Τυμπακίου «Zero Tuta» (Βίντεο)

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της



Για τρίτο 24ωρο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Η ίδια αποδεικνύεται σκληρή μαχήτρια, όπως λένε οι θεράποντες γιατροί της. Παραμένει στην Εντατική, έχει επαφή με το περιβάλλον, ψελλίζει φράσεις και οι γιατροί πιστεύουν πως δεν χρειάζεται να γίνει χειρουργείο. Κοντά της είναι πάντα ο προσωπικός της γιατρός».

«Eίναι αισιόδοξα τα πράγματα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Πιστεύω πως ένας τόσο δυνατός οργανισμός όπως αυτός της Μαρινέλλας, θα τα καταφέρει. Ξέρω από τη μητέρα μου…» εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρωί μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega», η Ματίνα Παγώνη: «Το χθεσινό ανακοινωθέν μιλά για μία κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι όσο περνούν τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Αυτή τη στιγμή θα μπούμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή. Αυτό ανακοινώνει η ομάδα των γιατρών και σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, επομένως δεν εξελίσσεται η αιμορραγία -που αυτό φοβόμαστε- και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα μετά το τρίτο, θα πρέπει να δούμε μετά τη φαρμακευτική αγωγή τη δράση της κι ότι η αιμορραγία αρχίζει κι απορροφάται σιγά σιγά».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Μακρή: Ανησυχητικό φαινόμενο η βία των ανηλίκων – Τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί

    Read Next

    Ουκρανία: Έξι νεκροί σε διπλό πλήγμα των ρωσικών δυνάμεων σε νοσοκομείο στην περιφέρεια Σούμι

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular