Νέο σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Έχασε τον έλεγχο και «έφυγε» από το δρόμο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
Απογοητευτικά χαμηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 29/12 στο δυναμικό κοινό 18-54 με δεδομένο ότι τα καταστήματα ήταν ανοιχτά λίγα 24ωρα πριν αποχαιρετήσουμε το 2024.
Το τηλεοπτικό κοινό είδε πολύ επιλεκτικά πράγματα και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το «Καλύτερα δε γίνεται» που συνήθως κυριαρχεί στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου ηττήθηκε από την ελληνική ταινία που έπαιζε απέναντί της ο ΑΝΤ1.
Μεγάλος νικητής της μέρας ήταν σίγουρα ο Νίκος Μάνεσης που διατήρησε τα ποσοστά του πάνω από 20% στο δυναμικό κοινό όπως και το Voice που επικράτησε μεν στην prime time αλλά με ποσοστό μικρότερο από τα 20άρια που βλέπαμε άλλες Κυριακές.
Το μουσικό σόου έχασε κάποια τέταρτα και από «Tο σόι σου» και από το «Είσαι το ταίρι μου» αλλά πέρασε πρώτο στη ζώνη του.
Όσο για τα δελτία ειδήσεων, αυτό του Mega πέρασε πρώτο σε νούμερα και μαζί με του Alpha ήταν τα μόνα με διψήφιο ποσοστό στο δυναμικό κοινό.