• 19 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ψηφιακή Έκθεση Μουσείου για την ανάδειξη της Ιστορίας της Επανάστασης του 1821 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Υδρογονάνθρακες: Η Chevron στρέφει το «βλέμμα» της στα νότια της Κρήτης

Νέος Διοικητής στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου (Φωτο)

Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «έσβησε» ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής (Βίντεο- Φωτο)

Συγκλονίζει η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Εσείς και το αφεντικό σας, τι τέλος θα έχετε;» (Βίντεο)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού, στο Τυμπάκι – Στην Πρωινή Πτήση το μέλος της Καρναβαλικής Γιώργος Σαριδάκης

Το 47ο Καρναβάλι της Πόμπιας σήμερα στην Πρωινή Πτήση- Ακούστε τι μας είπε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιώργος Φουστανάκης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Έξυπνα υδρόμετρα: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ΔΕΥΑ Φαιστού και των δημοτών – Ο Πρόεδρος Μ. Ορφανουδάκης στην Πρωινή Πτήση

Τροχαία στην Κρήτη: Η μάστιγα που θερίζει το νησί – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Χώρισε από τον Νίκο Ράικο – «Σέβομαι το παρελθόν μου. Μου χάρισε το πολυτιμότερο δώρο»



Τον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, Νίκο Ράικο αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και στον Κώστα Τσουρό, η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η γνωστή ηθοποιός προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή. ωστόσο ξεκαθάρισε πως μεγαλώνει μόνη της τον γιο της και ότι η σχέση της με τον Νίκο Ράικο ανήκει στο παρελθόν.

Αναφερόμενη στον γιο της που είναι 10 μηνών η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πως τη στιγμή που γέννησε δεν συγκινήθηκε, αλλά έκλαψε όταν θήλασε το μωρό της.

«Τους πρώτους 4-5 μήνες δεν είχα βοήθεια, είχα μόνο τη μαμά μου, ήμουν μόνη μου. Τώρα έχω βοήθεια, έχω μια κοπέλα που με βοηθάει. Κι όμως, δεν κουραζόμουν, δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Σου δίνει μια ενέργεια ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, ότι μπορείς να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο, ό,τι κι αν συμβεί, μπορείς να το διαχειριστείς. Και το διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Όταν ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν υπάρχει στήριξη από τον Νίκο Ράικο, τον πατέρα του γιου της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε πως η σχέση αυτή ανήκει στο παρελθόν.

Δεν έχω σύζυγο, με την έννοια που το λες και τέτοια πράγματα. Δεν είμαστε παντρεμένοι, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Θα πω κάτι, γιατί έχω αποφασίσει να μη μιλάω πλέον τόσο πολύ γι’ αυτά.

Με τον γιο μου ζω όλα τα στάδια της μητρότητας και καταλαβαίνω 100% τι πάει να πει μητέρα γιατί το βιώνω από την αρχή. Από την εγκυμοσύνη και τις πρώτες μέρες, μέχρι τη γέννα και μέχρι τώρα.

Το παρελθόν μου είναι κάτι το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι, το αγαπώ γιατί έχει χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου, αλλά κοιτάω μπροστά και κοιτάω στο μέλλον. Αυτό, δεν θέλω κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει κάπως η προσωπική σου ζωή. Κατανοητό. Εσύ χαίρεσαι τον γιο σου και είναι το θαύμα της ζωής σου, όπως είπες και εσύ, οπότε κοιτάς σε αυτό», ανέφερε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός με την Αντιγόνη Κουλουκάκου να μην κάνει κάποιο παραπάνω σχόλιο.


Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η βραδινή της εμφάνιση με φούστα από τούλι και μαύρες ψηλές μπότες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Τζο Μπάιντεν: Σήμερα τα όπλα στη Γάζα σιώπησαν

    Read Next

    Καιρός: Περισσότερες νεφώσεις τη Δευτέρα και τοπικές βροχές στα δυτικά – Πρόγνωση από την Α. Τυράσκη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular