• 27 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Συγκίνηση με τραγούδι για τα Τέμπη σε στίχους 15χρονης μαθήτριας (Βίντεο)

Αποκριγιώματα στη Γέργερη: Αναβιώνουν το δρώμενο του γαϊδάρου και οι Φασκομηλάδες

Η γιαγιά αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» – Πήγε να τη ληστέψει αλλά κατέληξε νεκρός από το μαχαίρι της

Κρήτη: Εργαζόμενος κατάκλεψε τον εργοδότη του και έγινε “καπνός”

Δείτε όλο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη στα αγγλικά και τη σύνοψη στα ελληνικά

Βραβείο για την καινοτομία της Μονάδας Επεξεργασίας απορριμμάτων Αμαρίου

Κλειστές αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας μετά τις 11:00 σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 27 Φεβρουαρίου

Στην Πρωινή Πτήση εκπρόσωποι των διοργανωτών της αυριανής κινητοποίησης στο Τυμπάκι (Το πρόγραμμα των δράσεων)

Τέμπη: Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Πορίσματος για τα Τέμπη, ο Πραγματογνώμονας Β. Κοκοτσάκης στην Πρωινή Πτήση: “Απόλυτη δικαίωση”

Vinkmag ad

«Ήταν σαν να το ήθελε»

Vinkmag ad



Ο αιφνίδιος θάνατος του Μανώλη Λιδάκη προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Στην πορεία του ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί με πλήθος καλλιτεχνών που έκαναν λόγο για έναν ευαίσθητο άνθρωπο. Η Ελένη Δήμου τον χαρακτήρισε αδελφό της.

«Ήταν αδελφός μου στα νιάτα μας. Με τον Μανώλη έχω δουλέψει πάρα πολύ. Ήμασταν πολύ κοντά, ήμασταν “αδέλφια”. Ήταν ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς μας. Δεν μπορώ να πω το ήταν. Έχω πει ότι του έχω συγχωρέσει πάρα πολλά πράγματα. Το ότι πολλές φορές καθυστερούσε και με είχε να ντύνομαι στο παρά πέντε, αυτά είναι βέβαια τα αστεία βλέποντας τα σήμερα. Πολλά, μερικές φορές διαφωνούσα με αυτά που έλεγε. Όμως δεν του έχω συγχωρέσει ένα πράγμα και δεν θα του το συγχωρέσω ποτέ. Και αν ποτέ οι ψυχές μπορεί να συναντιούνται, αυτό θα του το χρεώσω. Ότι έφυγε έτσι ξαφνικά. Δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ αυτό».

Μανώλης Λιδάκης – «Για να σε συναντήσω»: Το τραγούδι που σημάδεψε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η γυναίκα που παντρεύτηκε ακούγοντάς το

«Ήταν ένα παιδί κλειστό, ευαίσθητο. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Του εύχομαι καλό ταξίδι! Ο Μανώλης θα μείνει εδώ, θα είναι στις ψυχές και στις καρδιές μας. Θα τον κουβαλάμε» συμπλήρωσε η Ελένη Δήμου ξεσπώντας σε κλάματα.

«Συγνώμη, ρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δηλαδή μπορεί να είχαμε να μιλήσουμε έναν χρόνο αλλά όταν μιλούσαμε, μιλάγαμε σαν να είχαμε κλείσει το τηλέφωνο χθες. Αυτή ήταν η σχέση μας με τον Μανώλη. Ήταν ο αδελφός μου, τα νιάτα μου. Τώρα, δεν υπάρχει πια.

Δεν ήταν τόσο σοβαρό το πρόβλημα υγείας. Ήταν πιστεύω σαν να το ήθελε. Γι’ αυτό και πήγε μόνος του σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Να ονειρεύεται τον Γλάρο που θα τον πάρει και θα τον πετάξει ψηλά», είπε η Ελένη Δήμου για τον Μανώλη Λιδάκη.


Διαβάστε επίσης: Μανώλης Λιδάκης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Πάτρα: Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε πρώην πρωταθλητής bodybuilding

    Read Next

    Χαλκιδική: Πρώτη εθνικότητα σε αεροπορικές αφίξεις οι Γερμανοί τουρίστες

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular