Επιδοτήσεις: Πότε θα γίνουν οι νέες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούν καθημερινά αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 10-03-2025, ένας 18χρονος, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Ευόσμου, ο 18χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων, οπότε και συνελήφθη και, σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και απείθεια.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 09-03-2025 στην περιοχή του Κορδελιού, ο 18χρονος είχε απειλήσει υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων και είχε βάλει βενζίνη αξίας περίπου 68 ευρώ στο όχημά του, αποχωρώντας δίχως να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο, ενώ λίγο αργότερα δεν είχε σταματήσει σε σήματα κληθέντων αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και είχε διαφύγει προς οικισμό των Διαβατών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος