• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Κέντρο Υγείας Αιτωλικού: Τα έσπασε μεθυσμένος – Συχνό το φαινόμενο καταγγέλλουν εργαζόμενοι

Vinkmag ad


Ο νεαρός την ώρα που τον εξέταζε γιατρός σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τα σπάει και βρίζοντας έφυγε σπάζοντας την πόρτα

Την αγανάκτησή τους για την ελλιπή φύλαξη του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, εκφράζουν εργαζόμενοι με αφορμή επεισόδιο που δημιούργησε μεθυσμένος το βράδυ του Σαββάτου ο οποίος μεταφέρθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός μαζί με την παρέα του πήγε στο κέντρο υγείας και κατά την ώρα που τον εξέταζε γιατρός σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τα σπάει και βρίζοντας έφυγε σπάζοντας την πόρτα. Οι εργαζόμενοι φώναξαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε στον «νταή αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος».

κεντρο υγείας

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι είναι συχνό φαινόμενο τα επεισόδια, καθώς δίπλα από το κέντρο υγείας βρίσκεται καταυλισμός ρομά, από όπου ξεκινούν συχνά προβλήματα.

Οι εργαζόμενοι τέλος ζητούν τη λήψη άμεσων μέτρων για τη φύλαξη των κέντρων υγείας, σημειώνοντας ενδεικτικά το περιστατικό ότι έχουν τραβήξει μέχρι και Καλάσνικοφ.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Κ. Μητσοτάκης για τη επανεκλογή της Μ. Σάντου στην Μολδαβία: Προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών μας

    Read Next

    Πέθανε ο Κουίνσι Τζόουνς – OK! Magazine

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular