• 27 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Πρόταση του Δ. Αγίου Βασιλείου για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων Μελάμπων και Σπηλίου

Τραγωδία στα Τέμπη: Αναλυτικά όλοι οι πίνακες, τα γραφήματα και οι φωτογραφίες του πορίσματος (Φωτο)

Ηράκλειο: Συγκίνηση με τραγούδι για τα Τέμπη σε στίχους 15χρονης μαθήτριας (Βίντεο)

Αποκριγιώματα στη Γέργερη: Αναβιώνουν το δρώμενο του γαϊδάρου και οι Φασκομηλάδες

Η γιαγιά αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» – Πήγε να τη ληστέψει αλλά κατέληξε νεκρός από το μαχαίρι της

Κρήτη: Εργαζόμενος κατάκλεψε τον εργοδότη του και έγινε “καπνός”

Δείτε όλο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη στα αγγλικά και τη σύνοψη στα ελληνικά

Βραβείο για την καινοτομία της Μονάδας Επεξεργασίας απορριμμάτων Αμαρίου

Κλειστές αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας μετά τις 11:00 σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 27 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

Λούνα παρκ: Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πατέρας του 19χρονου

Vinkmag ad



«Η ευαισθησία της και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη» δήλωσε ο Γιώργος Καϊμπαλής

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Καϊμπαλής, πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε παιχνίδι λούνα παρκ, στη Χαλκιδική, για να της θέσει τα δεδομένα που έχει καταγράψει η πλευρά της οικογένειας τόσο για τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Σήμερα έγινε μια προσπάθεια σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επίπεδο διαδικασιών ώστε να ενημερώσουμε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το πως εξελίσσεται ένα κομμάτι των ερευνών. Η ευαισθησία της και ο τρόπος αντιμετώπισης της Δικαιοσύνης είναι σημαντικός. Έχω εμπιστοσύνη. Αύριο αναμένουμε τον επίσημο φορέα για τον τεχνικό έλεγχο ώστε να μπορέσουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς να συντάξουν κατηγορητήριο».

Συνεχίζοντας,τόνισε:

«Οι πληροφορίες από τις έρευνες ντροπιάζουν τον ελληνικό λαό. Ένα σάπιο σύστημα που για 2 και 3 ευρώ σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν στο φως, όλοι όσο εμπλέκονται. Και εμπλέκεται πάρα πολύς κόσμος. Τις επόμενες ημέρες θα φέρουμε ένα σύνολο από πληροφορίες για το πόσο μεγάλη είναι η διαπλοκή όχι μόνο στα λούνα παρκ αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις. Έδωσα φάκελο στην εισαγγελέα με στοιχεία της έρευνας. Η εισαγγελέας συμπάσχει μαζί μας. Δεν υπάρχει κανείς που να έχει στηρίξει την οικογένεια μου και οι πάντες είναι εξαφανισμένοι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Source link

    Read Previous

    Famagusta: Η απάντηση του Κύπριου προέδρου στις τουρκικές αντιδράσεις

    Read Next

    Κικίλιας: Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο έχουμε φέτος τη χαμηλότερη καμένη έκταση ανά πυρκαγιά από το μέσο όρο 20ετίας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular