• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Παραιτήθηκε της έφεσης 58χρονος Χανιώτης επιχειρηματίας που είχε καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Vinkmag ad


Κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης θα παραμείνει ο 58χρονος Χανιώτης επιχειρηματίας, στον οποίο το 2022 είχε επιβληθεί ποινή 11 ετών και πέντε μηνών για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σήμερα αναμένονταν η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο Χανίων, ωστόσο, ο ίδιος παραιτήθηκε του δικαιώματος της έφεσης, ίσως γιατί με τη νέα νομοθεσία, όπως ανέφεραν αρμόδιες πηγές, οι ποινές που επιβάλλονται για τέτοια αδικήματα είναι πολύ πιο αυστηρές.

Συγκεκριμένα, ο δράστης αντιμετώπιζε τις κακουργηματικές κατηγορίες της τέλεσης ασελγών πράξεων με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της κατ’ εξακολούθηση, της παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανήλικης και της κατάχρησης ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. Επίσης, είχε καταδικαστεί και για δύο συναφείς πράξεις πλημμεληματικού, ωστόσο, χαρακτήρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Η γκάφα που έκανε με τουρίστες που φιλοξενούσε

    Read Next

    Live η τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών 2024 από την Περιφέρεια Αττικής

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular