• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Παρουσίασε την τελετή ανακήρυξης του ζεύγους Μαρτίνου σε επίτιμους δημότες του Δήμου Μάνδρας

Vinkmag ad


Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίμης Δούκας» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/11 η Σάσα Σταμάτη για να παρουσιάση την τελετή ανακήρυξης του ζεύγους Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου σε επίτιμους δημότες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. Παρουσία του Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιου Γεώργιου Δρίκου πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίμης Δούκας» το οποίο αποπερατώθηκε με τη δωρεά των ευεργετών Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου και εγκαινιάστηκε το 2014 επί Δημαρχίας Γεωργίου Δρίκου.

Ο Αθανάσιος Μαρτίνος και ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Γεώργιος Δρίκου.

Ο Δήμαρχος μιλώντας για την συνεισφορά των μεγάλων ευεργετών έκανε λόγο για δυο ανθρώπους ταγμένους στην κοινωνική προσφορά, στην αλληλεγγύη, στην γενναιοδωρία.

Χαρακτηριστικά στον λόγο του ο κος Αρμόδιος Γ. Δρίκος ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να σας καλωσορίσω απόψε σε μια στιγμή ιδιαίτερης σημασίας για τον Δήμο μας. Βρισκόμαστε εδώ, για να τιμήσουμε δύο ανθρώπους, τον Αθανάσιο και τη Μαρίνα Μαρτίνου, που μέσα από την αδιάκοπη προσφορά τους, έχουν αποδείξει έμπρακτα τι σημαίνει να νοιάζεσαι πραγματικά για την κοινότητα και τον συνάνθρωπο. Η απόφαση να τους ανακηρύξουμε Επίτιμους Δημότες δεν είναι απλώς μια τυπική πράξη. Είναι μια βαθιά συμβολική κίνηση που εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλων μας για την ανιδιοτελή στήριξή τους, όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και σε κάθε γωνιά όπου υπήρξε ανάγκη. Με την υποστήριξή τους, καταφέραμε να κάνουμε πράγματα που ίσως να φάνταζαν αδύνατα: να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να προσφέρουμε ελπίδα, να δώσουμε διέξοδο σε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη».

Το κλειδί της πόλης.

Ακολούθως ο πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου κος Δημήτριος Παγώνης διάβασε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας – Ειδυλλίας , σύμφωνα με την οποία ανακηρύσσονται Επίτιμοι Δημότες το ζεύγος Αθανάσιος και Μαρίνα Μαρτίνου.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο, με τι δωρεές των μεγάλων ευεργετών, ενώ από την πλευρά του ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος έκανε λόγο για την μεγάλη τιμή να ανακηρυχθεί «επίτιμος δημότης Μάνδρας – Ειδυλλίας, αποκαλύπτοντας τους στενούς δεσμούς που συνδέουν την οικογένειά του με τον τόπο αυτό.

Η Σάσα Σταμάτη με φόρεμα Vassilis Zoulias.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Γ. Δρίκος παρέδωσε στον Αθανάσιο Μαρτίνο το κλειδί της πόλης και αντίγραφο της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Η τελετή αναγόρευσης συνεχίστηκε με χορευτικές επιδείξεις από τα τμήματα παραδοσιακών χωρών του Δήμου.

Η Σάσα σταμάτη ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και εντυπωσίασε επιλέγοντας ένα μαύρο cocktail φόρεμα του Vassilis Zoulias και κοσμήματα Περικλή Κονδυλάτου.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας

Διαβάστε επίσης:

Σάσα Σταμάτη: Οσκαρική εμφάνιση με Haute Couture black dress!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κηφισός: Φωτιά σε ημιφορτηγό στην άνοδο της λεωφόρου στο ύψος της Λένορμαν

    Read Next

    Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο γαμπρός για την κοκαΐνη – Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα του

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular