• 10 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Μπαλωτάρισμα στο Μονοφάτσι με ένα τραυματία

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Vinkmag ad

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Απίστευτες στιγμές με τις κόρες τους και αξιαγάπητα λάμα στο Λιχτενστάιν

Vinkmag ad


Ταξίδια που οι γονείς θα θυμούνται για πάντα και οι μικρές νιώθουν σίγουρα στην καρδιά τους. Ένα τέτοιο κάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε αρχικά στο Μόναχο και έπειτα κατευθύνθηκε στην 6η μικρότερη χώρα στον κόσμο, το Λιχτενστάιν με τις καταπράσινες κοιλάδες και τις μαγευτικές πλαγιές των Άλπεων να συμπληρώνουν τα τοπία του.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους αποφάσισαν να επισκεφτούν μια φάρμα και να γνωρίσουν τα ορεινά με μια πεζοπορία με λάμα!

«Ίσως να μην θυμούνται όλα τα ταξίδια, αλλά το μυαλό και η καρδιά τους ανοίγουν!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα και μοιράστηκε τα πιο απίθανα στιγμιότυπα με τις κόρες της, αλλά και την ίδια να κάνουν βόλτα με τα χαριτωμένα ζώα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Φιντάν: «Προβοκάτσια» κατά της συριακής κυβέρνησης οι συγκρούσεις στη Συρία

    Read Next

    Στη Σαουδική Αραβία ο Μάρκο Ρούμπιο για να συναντηθεί με τον ουκρανό ομόλογό του

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular