1000 βουρδουλιές σε Σαουδάραβα που….. «το έκανε» με ηλεκτρική σκούπα
saoudaravas-630x400

Αστυνομικοί στη Σαουδική Αραβία, στην περιοχή Αλ Μανσουρίγια της δημοτικής περιφέρειας Αλ Σίφα, συνέλαβαν έναν άνδρα με την κατηγορία ότι το «έκανε» με ηλεκτρική σκούπα, μεταδίδει η Riyadh Daily.

Ο άνδρας πιάστηκε «καβάλα» στην ηλεκτρική σκούπα από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, η οποία και τον κατέδωσε στις Αρχές.

«Μετά από 17 χρόνια πίστης, με αυτόν τον τόπο αυτός ο παλιάνθρωπος μου φέρεται», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Αισθάνομαι χρησιμοποιημένη, αισθάνομαι βρόμικη», πρόσθεσε.

Η μοιχεία θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και συνήθως εκτελείται με λιθοβολισμό.

Εδώ όμως η περίπτωση διαφέρει.

«Εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης της υπόθεσης μοιχείας, όπου κατηγορείται ότι το «έκανε» με μια συσκευή και όχι με ένα ζώο ή με έναν άνθρωπο, ο δικαστής αποφάσισε να τον τιμωρήσει με ελαφρότερη ποινή από ό,τι συνήθως», λέει ο ειδικός σε νομικά θέματα Μέσης Ανατολής Χακίμ Μπεν Αλί.

«Δύο χρόνια κάθειρξη και χίλιες βουρδουλιές είναι παραπάνω από αποδεκτή ποινή στην περιοχή», σημειώνει.

Ο άνδρας από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος.

«Δεν μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι ο ύποπτος το «έκανε» με την ηλεκτρική σκούπα», παραδέχεται ο Σαέντ Σαλέχ Τραντ, εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Εδώ ο ισλαμικός νόμος (Σαρία) βρίσκεται σε νομικό αδιέξοδο, διότι ο θεόπνευστος νομοθέτης δεν προνόησε την τεχνολογική πρόοδο της ανθρωπότητας και δεν έχει προβλέψει ποινή για τη μοιχεία με ηλεκτρική συσκευή.

 

 

www.makeleio.gr