11 εξομολογήσεις ανθρώπων που έπιασαν στα πράσα το ταίρι τους να τους κερατώνει. Με την 8η θα πάθετε σοκ
2c66be76fd9f26ae0a851733b73f6dc4

1. Ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί και είχα έντονους πόνους μια μέρα, και έτσι γύρισα νωρίς σπίτι. Όταν γύρισα είδα 2 τσάντες και ήξερα ότι δεν είναι δικές μου.

Πήγα στο δωμάτιό μου για να βρω το φίλο μου και άκουσα θορύβους από εκεί. Άνοιξα λίγο τη πόρτα και είδα ότι έκανε τρίο. Έκλεισα τη πόρτα και γύρισα στο σαλόνι. Έπαθα σοκ. Έπρεπε να έχω άδεια, αλλά ήμουν η μόνη που είχα εργασία ενώ εκείνος ήταν σπίτι όλη μέρα. Κάθισα ήρεμα στον καναπέ και περίμενα να βγουν. Όταν βγήκαν ρώτησα αν πέρασαν καλά. Τους είπα να φύγουν από το σπίτι μου. Προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά του είπα να φύγει. Ήρεμα μάζεψα τα πράγματά του, φώναξα μια φίλη. Ακόμα απορώ πως παρέμεινα τόσο ήρεμη, καθώς ήμουν τόσο εξοργισμένη.

2. Ούρλιαξα ότι υπήρχε φωτιά. Τους κλείδωσα έξω από το σπίτι. Ήταν γυμνοί Ιανουάριο στην Ουγγαρία με -30 βαθμούς Κελσίου. Έγινε πριν από 20 χρόνια.

3. Τους έπιασα στα πράσα ενώ μια γκόμενα ήταν από πάνω του. Φωνάξαμε πολύ και προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο σε μένα. Δε θα ξεχάσω αυτόν γυμνό να προσπαθεί να κρύψει το μόριό του, ενώ μου έλεγε ότι εγώ τον έκανα να με απατήσει.

4. Ήρθα σπίτι απροειδοποίητα και βρήκα έναν τύπο στο κρεβάτι μας, ήταν κοινός γνωστός. Είχα παρκάρει πίσω του και έπρεπε να ξεπαρκάρω για να φύγει.

5. Την είδα να φιλιέται με κάποιον άλλο στο δρόμο και έφυγα διακριτικά. Την πήρα μετά τηλέφωνο και τη χώρισα.

6. Ήρθα σπίτι και είδα ένα ξένο αμάξι παρκαρισμένο. Έκαναν σeξ. Βγήκα έξω, κάλεσα έναν κλειδαρά φίλο μου και αλλάξαμε τις κλειδαριές στο σπίτι. Την κλείδωσα στο σπίτι με εκείνον.

7. Έπιασα την αρραβωνιαστικιά μου με άλλον. Είχε βγάλει δίπλα το δαχτυλίδι αρραβώνων. Περπάτησα ως εκεί, πήρα το δαχτυλίδι και της είπα ότι μάλλον δε θα το χρειαστεί άλλο.

8. Έπιασα τη γυναίκα μου με έναν συνάδελφό της. Ένιωσα το ίδιο όπως όταν πέθανε ένας φίλος. Σκέφτηκα το μέλλον, ποιος θα πάρει το σκύλο, που θα μείνω.

9. Τον είδα σε μπαρ με μια άλλη και πήγα ως εκεί. Μου είχε πει ότι είχε κανονίσει με ένα φίλο του, και στο τέλος μου είπε με θράσος «Τώρα θα τελειώναμε από εδώ, και θα ερχόμουν σπίτι σου».

10. Πήγα στο άλλο δωμάτιο και έκλαψα. Αργότερα, μετά από πολλούς μήνες συνειδητοποίησα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η απιστία, αλλά τα ψέμματα πριν και μετά.

11. Κατά βάθος γνώρισα ότι με απατούσε μαζί της. Από διαίσθηση πήγα σπίτι. Μπήκα και τους είδα να βλέπουν μαζί μια ταινία στο δωμάτιο του. Της είπα «Γεια! Τι κάνεις;» και της χαμογέλασα.

Μου απάντησε ντροπαλά «Γεια. καλά είμαι.» Τότε τους είπα τι γίνεται στη συνέχεια της ταινίας και ότι ήλπιζα να μη τους αποκάλυψα κάτι. Του είπα να βγει έξω από το σπίτι και του είπα ότι αυτό που κάνει δεν είναι δίκαιο για μένα. Και απάντησε ότι το ξέρει. Στη συνέχεια ξέσπασα πάνω του και έχασα τη ψυχραιμία μου.

 

 

 

www.athensmagazine.gr