16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 17χρονη σύντροφό του που ήταν έγκυος στο παιδί του
girl-dead-1090

Νεκρή από μαχαιριές, σκεπασμένη με μία μαύρη σακούλα βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων μία 17χρονη κοπέλα που κυοφορούσε το πρώτο της παιδί. Δράστης του εγκλήματος, ο 16χρονος σύντροφός της.

Ο Άαρον και η Μπριάνα ξεκίνησαν τη σχέση τους όπως όλοι οι έφηβοι της ηλικίας τους.Ερωτεύτηκαν στο σχολείο, είχαν πολλά κοινά που τους ένωναν και η σχέση τους έγινε σύντομα ερωτική.

Κανείς όμως δεν γνώριζε ότι ο 16χρονος και η 17χρονη ήταν ζευγάρι.

Η νεαρή κοπέλα που αγαπούσε πολύ τα αθλήματα και ήθελε να σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία ήταν καλή μαθήτρια, όμως ξαφνικά οι βαθμοί της άρχισαν να πέφτουν.

Σύμφωνα με τη Mirror είχε ένα μυστικό που το έκρυβε καλά. Ήταν έγκυος. Όταν το είπε στον Άαρον ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος, έτσι το ζευγάρι δεν είχε την επιλογή της άμβλωσης.

Συζήτησαν πολύ και αποφάσισαν ότι μία επιλογή ήταν αυτή της υιοθεσίας.

Ένα κρύο βράδυ όμως του Δεκεμβρίου ο Άαρον της είπε ότι βρήκε μία λύση και ζήτησε να συναντηθούν.

Η 17χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της ότι θα βγει για λίγο να τον συναντήσει.

Πέρασαν δύο ώρες και η Μπριάνα δεν γύρισε. Τότε η μητέρα της πήγε να την ψάξει στο σπίτι του Άαρον και εκείνος της είπε ότι δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και τελικά την επόμενη μέρα το πρωί βρήκαν τη Μπριάνα νεκρή από μαχαιριές μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων. Μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών κάλυπτε το πρόσωπο και τον κορμό της και είχε επίσης σημάδια στραγγαλισμού.

Η Μπριάνα ήταν νεκρή, το ίδιο και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο Άαρον αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή του στο έγκλημα, όμως τελικά ομολόγησε την φρικτή πράξη του.

Καταδικάστηκε σε 65 χρόνια φυλάκιση, 55 χρόνια για τον θάνατο της 17χρονης και 10 χρόνια για τον θάνατο του εμβρύου.

via