• 25 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Μεσαρά: Ασυνείδητοι σκόρπισαν φόλες στον Άγιο Θωμά- Έβαλαν το δηλητήριο σε μπολάκι με γάλα

Απίστευτη παρεξήγηση στο Ηράκλειο: Φοβήθηκε ότι επιχείρησαν να εμβολίσουν το αυτοκίνητο της λόγω της υπόθεσης των Τεμπών

Κάθε δεύτερη μέρα η υδροδότηση της κοινότητας Άνω Ακρίων, λόγω βλάβης σε γεώτρηση

Επιμορφωτικές Συναντήσεις στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου (με Λυκειακές Τάξεις)

Νέα απάτη: Δήθεν κάρτα για μετακινήσεις με το αστικό ΚΤΕΛ για 6 μήνες

Κρήτη: Ανήλικος ο δράστης των πυροβολισμών έξω από κέντρο διασκέδασης

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 24 Φεβρουαρίου

Απεργιακή συγκέντρωση για τα θύματα των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις Μοίρες

Κρήτη: Συνελήφθη ο 32χρονος που είχε «ρημάξει» αγροτικά και οικοδομικά μηχανήματα

Κρήτη: 20.000 ευρώ θα πληρώσει η οικογένεια για ελικόπτερο στην αναζήτηση του αγνοούμενου τουρίστα

Vinkmag ad

Ηλεία: Άγριος ξυλοδαρμός και βιασμός γυναίκας από τον σύντροφό της

Vinkmag ad



Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο σύντροφός της τη γρονθοκόπησε, τη βίασε και την κράτησε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν.

Toν απόλυτο εφιάλτη έζησε μία γυναίκα στην Ηλεία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο σύντροφός της τη γρονθοκόπησε, τη βίασε και την κράτησε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της, με τον οποίο διέμεναν στην ίδια οικία, διότι πριν από δυο εβδομάδες, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την άρπαξε από τα μαλλιά και τις κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα – γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος την κατακράτησε παράνομα στην οικία τους κλειδωμένη υπό την αυστηρή επίβλεψη του, ενώ αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να την αποτρέψει από την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση ενημέρωση των αστυνομικών αρχών.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, χθες νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος αδυναμία αντίδρασης της, τη βίασε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την οικία τους, αφαιρώντας το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελομένων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας εντόπισαν τον κατηγορούμενο χθες στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαεννέα δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.



Source link

    Read Previous

    «Καμπάνα» €200 εκατ. στην Ουγγαρία για μη συμμόρφωση με το δίκαιο ασύλου

    Read Next

    Ο Μπάιντεν δεν θα παρακαθήσει στο δείπνο των ηγετών της G7 με τον Ιταλό πρόεδρο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular