Κρήτη: Σπάνιο φιλμ του 1975 – Πηγαίνοντας στη Φαιστό (Bίντεο)
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο 40χρονοςεργάτης που έκανε βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο οικοδομής, την ώρα που εκτελούσε εργασίες.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 όταν στην οδό Μονής Καρδιωτίσσης 46, κοντά στο Πανάνειο, ο 40χρονος εργάτης συμμετείχε σε εργασίες κατεδάφισης.
![](http://images.watchit.gr/?h=360&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2015/03/28/oikodomi1.jpg)
«Η ομάδα που εκτελούσε τις εργασίες είχε ανοίξει κάποιες τρύπες με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον λόγο, να πέσει σε μία απ’ αυτές και τραυματιστεί πολύ σοβαρά», ανέφερε νωρίτερα στο cretapost ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Γ. Βρέντζος.
![](http://images.watchit.gr/?h=810&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2015/03/28/oikodomi2.jpg)
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 40χρονο στο ΠΑΓΝΗ, όπου διασωληνώθηκε λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που έφερε.
Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο 40χρονος δεν άντεξε και κατέληξε.
Ο 40χρονος καταγόταν από την Αλβανία και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Ηράκλειο ως οικοδόμος.