Κρήτη: Σπάνιο φιλμ του 1975 – Πηγαίνοντας στη Φαιστό (Bίντεο)
Ομαλά διεξάγονται οι εκλογές στη Λέσβο για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα.
Οκτώ κάλπες έχουν στηθεί σε διάφορες περιοχές του νησιού, ενώ μέχρι τις 2 το μεσημέρι και μόνο στην κάλπη της Μυτιλήνης είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν περισσότερα από 400 άτομα.
Την προηγούμενη Κυριακή, στον πρώτο γύρο στη Λέσβο είχαν ψηφίσει 1.908, ενώ σήμερα και με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αναμένεται ο αριθμός να μειωθεί.
Το κλίμα όπως το χαρακτηρίζουν τα στελέχη είναι ενωτικό, το ΠΑΣΟΚ γυρίζει σελίδα και βγαίνει πιο δυνατό από αυτή την διαδικασία.
Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα οπότε και θα κλείσουν οι κάλπες, ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται λίγη ώρα αργότερα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος