• 27 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Πρόταση του Δ. Αγίου Βασιλείου για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων Μελάμπων και Σπηλίου

Τραγωδία στα Τέμπη: Αναλυτικά όλοι οι πίνακες, τα γραφήματα και οι φωτογραφίες του πορίσματος (Φωτο)

Ηράκλειο: Συγκίνηση με τραγούδι για τα Τέμπη σε στίχους 15χρονης μαθήτριας (Βίντεο)

Αποκριγιώματα στη Γέργερη: Αναβιώνουν το δρώμενο του γαϊδάρου και οι Φασκομηλάδες

Η γιαγιά αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» – Πήγε να τη ληστέψει αλλά κατέληξε νεκρός από το μαχαίρι της

Κρήτη: Εργαζόμενος κατάκλεψε τον εργοδότη του και έγινε “καπνός”

Δείτε όλο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη στα αγγλικά και τη σύνοψη στα ελληνικά

Βραβείο για την καινοτομία της Μονάδας Επεξεργασίας απορριμμάτων Αμαρίου

Κλειστές αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας μετά τις 11:00 σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 27 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

Γρεβενά: Λουκέτο σε λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης – Η απόφαση (βίντεο)

Vinkmag ad


Λουκέτο έβαλε τελικά το βράδυ του Σαββάτου, μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα προς την αστυνομία ο Δήμος Γρεβενών στο λούνα παρκ που λειτουργούσε στο πλαίσιο της ετήσιας εμποροπανήγυρης, καθώς με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Ανάπτυξης ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας εταιρείας που το είχε πιστοποιήσει.

Έτσι όσοι γονείς και παππούδες βρέθηκαν σήμερα στην εμποροπανήγυρη δεν μπόρεσαν να αφήσουν στο λούνα παρκ τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Από την πλευρά της η ιδιοκτησία του λούνα παρκ εκφράζει την απορία της γιατί δεν ενημερώθηκε από κανέναν σχετικά με την ανάκληση αυτή.

Ο δήμαρχος Κυριάκος Ταταρίδης μιλώντας την ΕΡΤ επισήμανε ότι και ο Δήμος Γρεβενών δεν ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή πριν επιτρέψει την εγκατάσταση του στο χώρο της εμποροπανήγυρης.

Γρεβενά: Λουκέτο σε λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης – Η απόφαση (βίντεο)Γρεβενά: Λουκέτο σε λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης – Η απόφαση (βίντεο)
Γρεβενά: Λουκέτο σε λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης – Η απόφαση (βίντεο)Γρεβενά: Λουκέτο σε λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης – Η απόφαση (βίντεο)

Σύμφωνα με την απόφαση της αρμόδιας διεύθυνσης του Υπουργείου Ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε στη διαύγειας στις 7 Οκτωβρίου, έχει ληφθεί και η απόφαση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης σύμφωνα με την οποία υποχρεούται η εταιρεία πιστοποίησης να αποσύρει άμεσα όλες τις εκθέσεις ελέγχου και τα πιστοποιητικά που έχει χορηγήσει.

Το λούνα παρκ εγκαταστάθηκε στην εμποροπανήγυρη των Γρεβενών στις 6 Οκτωβρίου και στις 8 Οκτωβρίου ο Δήμος Γρεβενών έδωσε την άδεια για τη λειτουργία του, η οποία τελικά ανακλήθηκε με προφορική εντολή του εισαγγελέα καθώς υπήρξε καταγγελία του Γιώργου Καμπαϊλή, πατέρα του 19χρονου που είχε χάσει τη ζωή του το καλοκαίρι στο μοιραίο να παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Αναφορά για το θέμα αυτό είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες με ανακοίνωση της, η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γρεβενών “Λαϊκή Συσπείρωση”, θέτοντας ερωτήματα για την ασφάλεια λειτουργίας του λούνα παρκ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Δ. Κιλελέρ: Γαλήνη και Πλατύκαμπος τίμησαν του 54 εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής

    Read Next

    Πτολεμαΐδα: Τροχαίο με ανατροπή δύο οχημάτων

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular