• 8 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Καπνοί και φλόγες σε εγκαταστάσεις επιχείρισης στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου κινητοποίησαν την πυροσβεστική (Φωτο – Βίντεο)

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε Μεσαρά και Ηράκλειο – 17 προσαγωγές

Λ. Αυγενάκης: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω – Το Ηράκλειο αξίζει τις αθλητικές υποδομές που του ανήκουν»

Δήμος Γόρτυνας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ελαστικών, λαμπτήρων και μελανιών εκτυπωτών

Ευλογιά προβάτων: Σήμερα η σφαγή των 120 ζώων μετά το νέο κρούσμα στο Ηράκλειο

«Άγγελε, δεν είσαι μόνος σου» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 3χρονου (Φωτο – Βίντεο)

Μοίρες: Τα κεραμίδια έπεσαν «βροχή» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου (Φωτο)

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού από έξι συνομήλικούς του 15χρονος

Είστε έτοιμοι για το πιο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι; Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Τυμπάκι: Μνήμη εκτελεσθέντων κατά τη περίοδό της Γερμανικής κατοχής (1941-1944)

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ….H Μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη: “Ναι, εγώ σήκωσα τις 200.000 ευρώ!”

valavani

Η μητέρα της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, Αρτεμις ομολογεί ότι λίγες μέρες πριν από το κλείσιμο των τραπεζών σήκωσε 200.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα του Ηρακλείου. 

Η μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη ζει στο Ηράκλειο και κατέθεσε αίτημα με τον λογιστή της να κάνει ανάληψη των 200.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα το υποκατάστημα της Εθνικής στην κρητική πόλη τής τα έστειλε στο σπίτι.

«Τα λεφτά είναι οι οικονομίες μιας ζωής, φοβήθηκα και τα πήρα στο σπίτι. Δεν τα έβγαλα στο εξωτερικό όπως άλλοι», είπε η Αρτεμις Βαλαβάνη στην εφημερίδα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η κ. Αρτεμις Βαλαβάνη ρευστοποίησε μια προθεσμιακή κατάθεση ύψους 95.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό προήλθε από λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα, στο ίδιο υποκατάστημα της ΕτΕ στο Ηράκλειο.

Η κυρία Νάντια Βαλαβάνη, ακόμα και με ανακοίνωση που εξέδωσε, απέφευγε επιμελώς να μιλά για την υπόθεση, για την οποία βοούσε όλη η Κρήτη και η υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ είχε δηλώσει ότι η ίδια δεν σήκωσε ούτε 1 ευρώ, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στη μητέρα της.

Την εν λόγω υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες με ερωτήσεις του στη Βουλή ζητούσε να ερευνηθούν οι λογαριασμοί υπουργών και των συγγενών τους α’ και β’ βαθμού, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τη Νάντια Βαλαβάνη.

Μένει ωστόσο να διερευνηθεί εάν η υπόθεση της ανάληψης των 200.000 ευρώ εμπίπτει στις αρμοδιότητες της ποινικής δικονομίας, αν και εφόσον προκύψει ότι η μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη είχε ενημερωθεί για το κλείσιμο των τραπεζών από την κόρη της, θέμα το οποίο ως αρμόδια υπουργός ήταν σε θέση να γνωρίζει.

Ενα ερώτημα που πλανάται είναι εάν η Νάντια Βαλαβάνη θα παραιτηθεί και από βουλευτής.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η Ν. Βαλαβάνη, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα αποκαλυφθεί η υπόθεση, δήλωνε δεξιά και αριστερά ότι τα τελευταία χρόνια δεν πολυμιλούσε με τη μητέρα της…

    Read Previous

    ΣΟΚ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΟΓΩ………. ΔΟΝΗΤΗ

    Read Next

    Πατέρας μετά τον θάνατο του γιου του έθαψε την μηχανή λέγοντας…..

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular