• 27 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Συγκίνηση με τραγούδι για τα Τέμπη σε στίχους 15χρονης μαθήτριας (Βίντεο)

Αποκριγιώματα στη Γέργερη: Αναβιώνουν το δρώμενο του γαϊδάρου και οι Φασκομηλάδες

Η γιαγιά αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» – Πήγε να τη ληστέψει αλλά κατέληξε νεκρός από το μαχαίρι της

Κρήτη: Εργαζόμενος κατάκλεψε τον εργοδότη του και έγινε “καπνός”

Δείτε όλο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη στα αγγλικά και τη σύνοψη στα ελληνικά

Βραβείο για την καινοτομία της Μονάδας Επεξεργασίας απορριμμάτων Αμαρίου

Κλειστές αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου Γόρτυνας μετά τις 11:00 σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 27 Φεβρουαρίου

Στην Πρωινή Πτήση εκπρόσωποι των διοργανωτών της αυριανής κινητοποίησης στο Τυμπάκι (Το πρόγραμμα των δράσεων)

Τέμπη: Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Πορίσματος για τα Τέμπη, ο Πραγματογνώμονας Β. Κοκοτσάκης στην Πρωινή Πτήση: “Απόλυτη δικαίωση”

Vinkmag ad

«Η Ηλιάνα είναι πιο συμπαθητική. Έχω βρεθεί στη θέση δημόσιου διασυρμού από τερατώδη ψέματα»

Vinkmag ad



Με αφορμή όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την περασμένη Τρίτη 19 Νοεμβρίου στο The 2Night Show στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, θέλησε να να πει τη δική της άποψη η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και κατέθεσε τη δική της γνώμη.

«Αντί να προστατέψω την εικόνα μου, προστάτεψα τα παιδιά μου»

«Μου ήρθαν τόσο πολλά μηνύματα στο Instagram, βασίζω εκεί την επικοινωνία μου με τον κόσμο. Έλαβα πολλά μηνύματα μας και για άλλες εκπομπές που λένε “γιατί τα βάζετε με την Ηλιάνα” και “γιατί υπερασπίζεστε όλοι τη Χριστοπούλου”. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι λάθος να λύνονται αυτά τα πράγματα δημοσίως. Ξεκινάνε από έναν. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι όντως το έχασα και έχει λίγο να κάνει με προσωπικούς λόγους. Επειδή έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση δημόσιου διασυρμού από τερατώδη ψέματα που ειπώθηκαν για μένα και έπρεπε να αποφασίσω εκείνη τη στιγμή. Πήρα την εύκολη απόφαση να μην τοποθετηθώ δημόσια, να μη βάλω τα πράγματα στη θέση τους, να μην πω την αλήθεια και αντί να προστατέψω την εικόνα μου, επέλεξα να προστατέψω τα παιδιά μου. Ήταν μονόδρομος γιατί στο τέλος ο κόσμος καταλαβαίνει».

Και η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Θέση πάνω στη συγκεκριμένη διαμάχη δεν μπορούμε να πάρουμε γιατί δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Η δική μας τοποθέτηση αφορούσε τη διαχείριση στο επίπεδο του δημόσιου λόγου όχι για το τι έχει συμβεί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ξέρουμε πως έχει βγει δημόσια η Ηλιάνα, έχει αφήσει αιχμές για τη επαγγελματική ακεραιότητα της Έλενας Χριστοπούλου και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό όταν δεν έχεις στοιχεία. Που και πάλι θεωρώ πως δεν αφορά τον κόσμο και ότι πρέπει να λυθεί στα δικαστήρια. Αυτή η θέση που πήρα εγώ κινήθηκε από το δικό μου συναίσθημα και το ομολογώ και ζητάω συγγνώμη. Κατά τα άλλα αυτή είναι η άποψή μου. Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο δεν το ξέρουμε. Αλλά δεν ξέρει κι ο κόσμος πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα.… Αν με ρωτάτε ποια θεωρώ πιο συμπαθητική, την Ηλιάνα θα σας πω, αλλά προσπαθώ η συμπάθειά μου να μην επηρεάζει τη γνώμη μου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι αυτονόητο ότι δεν θα πούμε αρνητικά για τον Νίκο Κοκλώνη από σεβασμό. Πότε ο Ουγγαρέζος μίλησε με σκληρά λόγια για το αφεντικό του;»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Πότε θα καταβληθούν πληρωμές συντάξεων και επιδοτήσεων – Ποιες προθεσμίες εκπνέουν μέχρι τέλος του μήνα

    Read Next

    Μ. Βορίδης: Ο Κ. Μητσοτάκης εφαρμόζει πολιτικές που εκφράζουν τον κεντρώο και τον δεξιό ψηφοφόρο

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular