• 14 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Περίπου 100.000 ηλεκτροκίνητα αεροσκάφη αναμένεται ότι θα πετούν στην Κίνα μέχρι το 2030

Vinkmag ad

[ad_1]

Περίπου 100.000 ηλεκτροκίνητα αεροσκάφη κάθετης απο-προσγείωσης (eVTOL) αναμένεται ότι θα πετούν στους ουρανούς της Κίνας για την εξυπηρέτηση οικογενειακών αναγκών, αλλά και προσφέροντας υπηρεσίες αεροταξί μέχρι το 2030, σύμφωνα με μία αναφορά που δημοσιοποίησε η Οικονομική Συμμαχία της Οικονομίας Χαμηλού Ύψους στην Κίνα (CLAEA).

Η αναφορά προβλέπει ότι η εμπορευματοποίηση σε μεγάλη κλίμακα, των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων και των αεροσκαφών eVTOL, αναμένεται ότι θα μειώσει το οικονομικό κόστος για την αγορά, αλλά και την πλήρη επιχειρησιακή χρήση τους, ενώ θα γίνουν πιο προσιτά σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα.

Η CLAEA αναμένει ότι μέσα στα δύο ή τρία επόμενα χρόνια, οι μεγάλες πόλεις της Κίνας θα έχουν ολοκληρώσει την οργάνωση των δικτύων των αστικών εναέριων μεταφορών τους, ενώ θα υποστηρίζονται κατάλληλα οι υποδομές εδάφους, για τα εναέρια οχήματα που θα δραστηριοποιούνται εντός της λεγόμενης οικονομίας χαμηλού ύψους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



[ad_2]

Source link

Read Previous

Μετρό Θεσσαλονίκης: «Γκράφιτι» στις σκάλες του Μετρό λίγο πριν τα εγκαίνια

Read Next

Θάνατος βρεφών- Αμαλιάδα: Tο σχέδιο του ανθρωποκτονιών για Β κύκλο καταθέσεων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular