• 11 Μαρτίου, 2025
Vinkmag ad

Βakery, sweets & coffee: Ο γευστικός παράδεισος με τις αυθεντικές χειροποίητες δημιουργίες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Vinkmag ad


Τα δύο βασικά συστατικά της ελληνικής παράδοσης, το σουσάμι και το μέλι, πρωταγωνιστούν στην τεράστια ποικιλία από μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες που έχει να επιλέξει όποιος κάνει μια σύντομη στάση –ή και με την άνεση του χρόνου του καθώς οι επιλογές είναι πολλές και δελεαστικές– στο νέο σημείο αναφοράς στο ταξίδι του προς τη Δυτική Ελλάδα. Το Sousamelos Bakery, sweets & coffee στα Ίσθμια, στη Λεωφόρο Επιδαύρου και Ελπίδος 2, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1970 φέρνοντας νέες ιδέες και προτάσεις που συναρπάζουν.

Μετά τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στο Λουτράκι, επί της οδού Καραϊσκάκη 35, δίπλα στον Ι.Ν. Παναγίας Γιάτρισσας, το νέο υπερπολυτελές κατάστημα Sousamelos Bakery, sweets & coffee που άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν τα πιο ξεχωριστά, φρέσκα και υψηλής ποιότητας προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η γκάμα των γεύσεων είναι ανεξάντλητη. Ζεστό αφράτο ψωμί – το φημισμένο τετράκιλο προζυμένιο ξεχωρίζει–, παραδοσιακό σταφιδόψωμο και τσουρέκι, λαχταριστά γλυκά, από προφιτερόλ μέχρι τούρτες –όποιος θέλει μπορεί να κάνει τη δική του παραγγελία τούρτας αποκλειστικά με τα υλικά που προτιμά–, χειροποίητα κέικ, κουλουράκια, φρεσκοκομμένος μυρωδάτος καφές αλλά και εξαιρετικής ποιότητας πρωινά. Επιπλέον, καθημερινά ετοιμάζεται μαγειρευτό φαγητό, φτιαγμένο με παραδοσιακές συνταγές βασισμένες στη μεσογειακή κουζίνα, ενώ στο μενού εναλλάσσονται ελληνικά πιάτα με πιο μοντέρνες πινελιές. Όσο για εκείνους που δεν θέλουν να στερηθούν την απόλαυση της γεύσης και να καταναλώσουν λιγότερες θερμίδες, υπάρχει μια εξίσου πλούσια ποικιλία υγιεινών επιλογών, από χειροποίητες μπάρες μέχρι μπισκότα, γλυκά και βουτήματα, αρτοσκευάσματα με 0% ζάχαρη, χωρίς γλουτένη καθώς και ολικής άλεσης.

«Η δέσμευση στην παράδοση και η επιμονή στην ποιότητα είναι που κάνουν τα προϊόντα μας μοναδικά» εξηγεί ο Κορίνθιος ιδιοκτήτης του Sousamelos Bakery, sweets & coffee Γιώργος Πιέτρης. «Είναι σημαντικό να προσφέρεις προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτό σημαίνει να επιλέγεις τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες και να χρησιμοποιείς τις καλύτερες συνταγές. Πρέπει να ακούς τους πελάτες και να προσαρμόζεσαι στις ανάγκες τους, αλλά και να εξελίσσεσαι ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς. Εξίσου σημαντικό για την ανοδική πορεία της επιχείρησης είναι η σωστή και προσεκτική επιλογή των συνεργατών και του προσωπικού. Ένας επιχειρηματίας που θέλει να ξεχωρίσει πρέπει να έχει όραμα και θάρρος, να δοκιμάζει νέες ιδέες και να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης με τους πελάτες, κάτι που για μένα είναι το κλειδί για τη μακροχρόνια επιτυχία» καταλήγει.

Χριστουγεννιάτικα αρώματα

Εκτός από το φημισμένο εκμέκ και τη χειροποίητη πορτοκαλόπιτα, μην παραλείψετε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές δίπλες (ντρέδουρες) Κορινθίας, τις αφράτες μοσχομυριστές βασιλόπιτες και βέβαια τα αγαπημένα μελομακάρονα και κουραμπιέδες από το Sousamelos Βakery, sweets & coffee.

  • Λεωφ. Επιδαύρου & Ελπίδος 2, Ίσθμια, τηλ. 27410-37900
  • Facebook: Sousamelos
  • Instagram: sousamelos

Διαβάστε επίσης: Sousamelos Bakery: Το success story του επιχειρηματία Γιώργου Πιέτρη! Βίντεο


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    «Η Σοφία της Ευτυχίας»: Μια βαθιά ματιά στην πνευματικότητα με την Τέντσο Γκιάτσο

    Read Next

    Γουμένισσα Κιλκίς: Τοπικές επιχειρήσεις και σύλλογοι προσπαθούν να δημιουργήσουν το “brand name” της περιοχής

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular