• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Vinkmag ad

Κλειστοί 4 σταθμοί της Γραμμής 2 του Μετρό αύριο και τη Δευτέρα, από 22:30 το βράδυ

Vinkmag ad



Λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G

Οι σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό Ελληνικό, Αργυρούπολη, ‘Αλιμος, Ηλιούπολη και ‘Αγιος Δημήτριος, την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου , θα κλείσουν στις 22:30 το βράδυ και ως τη λήξη της λειτουργίας,λόγω τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G. Η κυκλοφορία κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα Δάφνη – Ανθούπολη.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η έκτακτη, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ11, που θα εκτελεί το δρομολόγιο στάση σταθμός Δάφνη – στάση σταθμός Ελληνικό (κατεύθυνση προς Γλυφάδα).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ



Source link

    Read Previous

    Παράταση καταβολής οικονομικών υποχρεώσεων σε Εφορία-ΕΦΚΑ λόγω DANIEL- ELIAS ζητά το Επιμελητήριο Μαγνησίας

    Read Next

    Σέρρες: Μια αλεπού ζει το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πλατεία της πόλης (βίντεο)

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular