Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

Καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνουν από πάγκο σε πάγκο συγκρίνοντας τιμές πριν κάνουν τα τελευταία ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Αν και το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει, η κίνηση είναι υποτονική στην αγορά Καπάνι, καθώς ο χειμωνιάτικος καιρός κράτησε τους περισσότερους, σήμερα (21/12) στα σπίτια τους.
Από 107,54 (107) έως 148,89 (148) ευρώ εκτιμάται το κόστος για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι (6-8 ατόμων), σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου. Την ίδια εποχή, πέρσι το κόστος υπολογιζόταν από 103,10 έως 140,76 ευρώ.
Το κατσίκι κοστίζει φέτος 14 ευρώ το κιλό, ενώ η γέμιση γαλοπούλας αγγίζει τα 13 ευρώ.
Τσιμπημένες είναι και οι τιμές των λαχανικών με τις ντομάτες να φτάνουν στα 2,90 ευρώ το κιλό, τα αγγούρια στα 0,70 το τεμάχιο, τα κρεμμύδια στα 0,70 το ματσάκι, το λάχανο στο 1,5 ευρώ το κιλό, τα καρότα στα 2 ευρώ το κιλό και οι πατάτες στο 1,25 ευρώ το κιλό.
Οι έμποροι ελπίζουν ότι η κίνηση θα κλιμακωθεί τις επόμενες μέρες όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.
Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος