• 8 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Vinkmag ad

Κρήτη: Τέσσερις σεισμοί σε μισή ώρα

Vinkmag ad



Να σημειωθεί ότι οι σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν στο θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Ζάκρου, περιοχή η οποία δίνει συχνά μικροσεισμούς

Τέσσερις σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, ενώ στις 02:15 καταγράφηκε σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στον θαλάσσιο χώρο 28 χιλιόμετρα νότια της Καρπάθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών οι νέοι σεισμοί καταγράφηκαν ως εξής:

  • Στις 10:01 ώρα Ελλάδος,καταγράφηκε ασθενής σεισμικής δόνηση με μέγεθος 2,3 της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 19 χλμ. Ανατολικά της Ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 25.8 χλμ.

  • Μετά από ένα λεπτό, στις 10:02 ώρα Ελλάδος, ακολούθησε δύο νέες σεισμικές δονήσεις μεγέθους 4,4 και 4,3 βαθμώ της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 24 χλμ. και 29 χλμ ΑΒΑ της Ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος τους υπολογίζεται στα 17,7 χλμ. και 17,1 χλμ αντίστοιχα. 

  • Στις 10:29 ώρα Ελλάδος ακολούθησε και νέα δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στο θαλάσσιο χώρο 15 Χλμ. ανατολικά της Ζάκρου, με επιφανειακό εστιακό βάθος στα 5χλμ.

Να σημειωθεί ότι οι δονήσεις καταγράφηκαν ανοικτά της Ζάκρου, περιοχή η οποία δίνει συχνά μικροσεισμούς. 

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για την αεροπορική τραγωδία στη Νότια Κορέα

    Read Next

    «Στο εορταστικό τραπέζι που θα κάνω η Μαρία Κορινθίου θα έρθει μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular