• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Χρηστίδου, Ζουγανέλη, Συρίγος, Ζαρίφη στα γενέθλια της Μαρίας Κορινθίου

Vinkmag ad


Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαρία Κορινθίου στις 30 Δεκεμβρίου. Η ηθοποιός θέλησε να τα γιορτάσει όμορφα και ζεστά με φίλους αλλά και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Μάλιστα η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Eντυπωσιακή ήταν η τούρτα με το στέμμα που μάλιστα φρόντισε να φορέσει στο κεφάλι της το birthday girl.

Η Μαρία Κοριμθίου.

Με ένα κόκκινο φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Μαρία Κορινθίου υποδέχθηκε λαμπερή, τους καλεσμένους της.

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε την όμορφη παρέα, τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Φιλαρέτη Ζιώγα, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύντροφό της Νίκο Συρίγο καθώς και τον Γιάννη Αϊβάζη. Το ζευγάρι παραμένει κοντά και μετά τον χωρισμό του το καλοκαίρι του 2024.

Mετά το σβήσιμο των κεριών, η παρέα επιδόθηκε σε παιχνίδι με την τράπουλα, όπως ορίζει το έθιμο άλλωστε αυτές τις ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Στο εορταστικό τραπέζι που θα κάνω, η Μαρία Κορινθίου θα έρθει μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Κρήτη: Είχε Άγιο γνωστός λαουτιέρης που ενεπλάκη σε τροχαίο

    Read Next

    Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular