
[ad_1]
Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι αμφίβολος για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Παρτίζαν (09/01, 21:15), για την οποία θα είναι κανονικά διαθέσιμος ο Αμερικανός.
Ο Κώστας Σλούκας δε συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (07/01) και παραμένει αμφίβολος ενόψει του παιχνιδιού με την Παρτίζαν (09/01, 21:15) για την 20η αγωνιστική της EuroLeague, αφού φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη γάμπα πριν από το ματς του Σαββατοκύριακου απένανιτ στον ΠΑΟΚ.
Ο Τζέριαν Γκραντ, από την άλλη, που είχε αποχωρήσει με πόνους στον αστράγαλο από την τελευταία αναμέτρηση της EuroLeague κόντρα στη Βίρτους και δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Έργκιν Άταμαν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
[ad_2]
Source link