• 5 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος, ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος

Αυτοκτονίες: Θλιβερή πρωτιά για την Κρήτη

Στα «μαύρα» σκοτάδια ο Κόκκινος Πύργος και το μισό Τυμπάκι

Kρήτη: Συνελήφθη 39χρονος για απειλή και εκδικητική πορνογραφία – Καταδίωκε την πρώην σύντροφό του από το 2023

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας ο ληστής με το μαχαίρι που εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο και καφετέρια

Στο Βενιζέλειο 11χρονο παιδάκι με τη μητέρα του μετά το τροχαίο στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά

«Ράγισαν» και οι πέτρες στο ΠΑΓΝΗ… Ενός λεπτού σιγή από τους χειρουργούς στη μνήμη του μικρού Άγγελου

Hράκλειο: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, «χτύπησε» δίκυκλο και εγκατέλειψε τους δύο τραυματίες

Σεισμοί: Ενημερωνόμαστε και διατηρούμε την ψυχραιμία μας (Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηρακλείου – Μεσαρά – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο

Έπιασαν τον δολοφόνο της 35χρονης Λαρισαίας που είχε βρεθεί νεκρή στο κέντρο της Λάρισας το 2022


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε μία 35χρονη μητέρα ενός παιδιού – Είχε βρεθεί νεκρή σε υπόγεια γκαρσονιέρα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος Πακιστανός ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε μία 35χρονη μητέρα ενός παιδιού, η οποία είχε βρεθεί νεκρή σε υπόγεια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λάρισας, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο Πακιστανός για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη στην Ολλανδία και εκδόθηκε στη χώρα μας, ενώ πλέον κρατείται στις φυλακές Λάρισας μέχρι την δίκη του.

Ο συλληφθείς ήταν σύντροφος της 35χρονης Ιωάννας, την οποία κακοποιούσε συστηματικά. Μάλιστα η άτυχη γυναίκα τον είχε καταγγείλει στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο οι αρχές δεν πρόλαβαν το κακό και εντόπισαν τη γυναίκα σε προχωρημένη σήψη, δολοφονηθείσα τουλάχιστον πριν από μία εβδομάδα. Ο 27χρονος τότε δράστης την είχε σκοτώσει συνθλίβοντας το κρανίο της με αμβλύ αντικείμενο.

Η νεκροτομή που έγινε στη σορό της 35χρονης, που βρέθηκε τυλιγμένη μέσα σε ένα πάπλωμα πάνω στο στρώμα που ήταν και το μοναδικό έπιπλο στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον σύντροφο και δολοφόνο της, αποκάλυψε ότι είχε δολοφονηθεί με χτύπημα που δέχθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στο κεφάλι με ένα θλον και αμβλύ όργανο, το οποίο της προκάλεσε κάταγμα στην δεξιά κροταφοβρεγματική χώρα του κρανίου.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος – τότε – Πακιστανός βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους και είχε απασχολήσει στην Αθήνα για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ παράλληλα έπρεπε να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος:

Δολοφονία στη Λάρισα

Δολοφονία στη Λάρισα

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Λάρισα: Ακατάπαυστες οι έρευνες για τον 39χρονο εκπαιδευτικό – Πού επικεντρώνονται

    Read Next

    Ένταση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Ο ηθοποιός ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular