• 10 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Μπαλωτάρισμα στο Μονοφάτσι με ένα τραυματία

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Vinkmag ad

Πεντανόστιμο σουφλέ ζυμαρικών με γεύση πίτσα

Vinkmag ad



Και σουφλέ και πίτσα! Ανακαλύψτε την απόλυτη γεύση με αυτό το σουφλέ πίτσα του chef Γιώργου Τσούλη! Τα ριγκατόνι δημιουργούν μια μοναδική αφράτη βάση και η λιωμένη μοτσαρέλα και το πικάντικο πεπερόνι ανάμεσα σε στρώσεις σάλτσας, κάνουν αυτό το πιάτο ακαταμάχητο!

Υλικά:

500 γρ. ριγκατόνι
1 κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
2 κ.γ. ρίγανη
1 πιπεριά κόκκινη ή πράσινη, κομμένη σε λωρίδες
1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λωρίδες

650 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
12 φέτες πεπερόνι
100 γρ. μοτσαρέλα, φρέσκια

Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Σε μία κατσαρόλα με αρκετά αλατισμένο νερό βράζουμε τα ριγκατόνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 λεπτό λιγότερο από ό,τι αναγράφει η συσκευασία. Σουρώνουμε, βάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι 2 με 3 λεπτά να μαλακώσει. Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για ακόμη 1 λεπτό.
  3. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη ντομάτα κονκασέ, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και -αφού πάρει μια βράση- χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 5 με 7 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα, τη ρίχνουμε μέσα στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
  5. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 30×20 εκ. και απλώνουμε τη μισή ποσότητα των ζυμαρικών. Ρίχνουμε τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα, τη μισή παρμεζάνα, τις μισές πιπεριές, τις μισές ελιές και τις μισές φέτες πεπερόνι.
  6. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια στρώση με τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος, προσθέτουμε στην επιφάνεια τα κομμάτια φρέσκιας μοτσαρέλας.
  7. Ψήνουμε στον φούρνο για 20 με 25 λεπτά, και στη συνέχεια αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσει ελαφρά.
  8. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Δείτε περισσότερες συνταγές στο giorgostsoulis.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Μοζαμβίκη: Επιστρέφει ο ηγέτης της αντιπολίτευσης

    Read Next

    Πτολεμαΐδα: Σπάνιες φωτογραφίες από την Μαυροπηγή Εορδαίας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular