• 14 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 14 Μαρτίου

Kρήτη: Στον Άγιο Νικόλαο θα έρθει για προετοιμασία ο χρυσός ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου

Χανιά: Σηκώνεται ελικόπτερο για τη μεταφορά της σορού του 21χρονου Γιόχαν – Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο που βρέθηκε (Φωτο)

Σε… κλοιό ειδικών δυνάμεων το αεροδρόμιο Ηρακλείου – Εκρηκτικά, πυροβολισμοί και όμηροι στη μεγάλη άσκηση (Φωτο)

O επικίνδυνος… στύλος της Πίζας στο Ηράκλειο (Φωτο)

Κρήτη: «Καμπάνες» 500 ευρώ σε δύο άτομα που άναψαν φωτιά αψηφώντας την απαγόρευση

Κρήτη: Ισόβια και στο Εφετείο στον 52χρονο για τον βιασμό 14χρονης

Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Ανασχηματισμός: Όλα τα ονόματα – Οι Κρητικοί στο νέο κυβερνητικό σχήμα, χωρίς εκπροσώπηση το Ηράκλειο

Eurovision 2025: Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ της Αστερομάτας

Vinkmag ad

Χανιά: «Πήρα το “100” για να γλιτώσω άνθρωπο αλλά δεν γλίτωσε» λέει μάρτυρας

Vinkmag ad

[ad_1]

Μάρτυρας περιγράφει καρέ – καρέ τις απειλές που δέχθηκε από τον οδηγό της Πόρσε λίγο πριν προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά 

Νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε 22χρονο τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.

Ο άνθρωπος που κατέθεσε τη μαρτυρία στο zarpanews.gr  υποστηρίζει ότι στις 23:20 το βράδυ της Παρασκευής, ενημέρωσε την τοπική αστυνομία για επικίνδυνους ελιγμούς της ίδιας Πόρσε και προκλητική συμπεριφορά του ίδιου οδηγού.

«Πήρα τηλέφωνο για να γλιτώσω έναν άνθρωπο και τελικά δεν γλίτωσε» σημειώνει ο οδηγός που εξιστορεί τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς:

«Οδηγώ στον κυκλικό κόμβο των Δικαστηρίων και ξαφνικά με περνάει από δεξία,. Ως τότε δεν είχα αντιληφθεί αν ήταν πίσω μου, δεν τον έχω αντιληφθεί, το είδα να με προσπερνάει από δεξιά και να μου κλείνει τον δρόμο. Όταν κατάλαβα ότι δεν χωράμε και οι δύο, τότε σταματάω το αυτοκίνητο για να μην προκληθεί ατύχημα.Τότε σταματάει και αυτός, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, έρχεται προς την μεριά του αυτοκίνητου και αρχίζει να φωνάζει.

Εγώ χωρίς να ανοίξω το τζάμι, αρχίζω να ρωτάω τι έγινε – τι έγινε, δεν μου απαντάει. Βλέπω έναν άνθρωπο να φωνάζει μαινόμενος, να ωρύεται. Εγώ δεν μπορώ να ακούσω γιατί είχα κλειστά τα τζάμια και έχω και δυνατά τη μουσική. Έχω πάθει σοκ.  Αυτός συνεχίζει να βρίζει και να φωνάζει. Κάποια στιγμή κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του αλλά επιστρέφει και έρχεται ξανά στη μεριά μου.

Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι ανοίγει η πίσω πόρτα της Πόρσε, αλλά όχι τελείως, κουφωτά όπως λέμε, σαν να θέλει κάποιος να είναι έτοιμος να επέμβει αν χρειαστεί. Εγώ παραμένω σε σοκ.  Τον βλέπω κι έρχεται προς το μέρος μου και δίνει μια μπουνιά στο τζάμι μου, το οποίο το είχα κλειστό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα και δεν έχουμε άλλα θέματα τώρα.

Δεν έχω καμία αντίδραση. Προσπαθώ να βγάλω το κινητό από το μπουφάν μου αλλά εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να τον εξαγρίωνε, γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, να μείνω μέσα στο αυτοκίνητο και να μην κάνω κάτι το οποίο να μπορούσε να  τον κάνει να θυμώσει ακόμα περισσότερο και να μου επιτεθεί. Έτσι όπως είναι οι θέσεις των αυτοκινήτων μας δεν μπορώ να φύγω. Καταλαβαίνω ότι δεν έχω τρόπο να τον αποφύγω. Περιμένω απλά να βαρεθεί και να φύγει» .

«Τους λέω κάντε κάτι μπας και γλιτώσει κανείς φουκαράς».

Συνεχίζοντας τη διήγηση, φτάνει στο σημείο που έγινε το μοιραίο τηλεφώνημα στο 100. «Φτάνω στο σπίτι μου και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να πάρω την αστυνομία. Παίρνω, διστάζω αλλά μετά στο δευτερόλεπτο το ξανασκέφτομαι και λέω πρέπει να πάρω για να γλιτώσει κάποιος άλλος. Μη γίνει κανείς τσαμπουκάς, μη βγούνε μαχαίρια, μη βγούνε όπλα. Παίρνω λοιπόν την αστυνομία, τους περιγράφω το συμβάν, τους δίνω το όχημα και την πινακίδα. Τους λέω δεν είναι νηφάλιος, κάντε κάτι, βρείτε τον, μπας και γλιτώσουμε κανένα φουκαρά. Με το σκεπτικό όχι ότι θα πάει να σκοτώσει κανέναν αλλά με το σκεπτικό ότι θα γινόταν κάτι αντίστοιχο με το δικό μου. Μου λέει ο αστυνομικός αν θέλω να καταγγελία/ μήνυση να πάω στο τμήμα. Εγώ δεν το θεώρησα σκόπο να κάνω κάτι τέτοιο. Απλά τηλεφώνησα με το σκεπτικό ότι είναι Παρασκευή βράδυ, ο κόσμος βγαίνει, θα μπορούσαν να είναι δυο πιωμένοι και να γίνει αιματηρό περιστατικό. Μου λένε εντάξει, θα τον ψάξουμε.Την άλλη μέρα όταν είδα το τροχαίο και συνειδοτοποίησα ότι είναι αυτός, έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι έκαναν, αν τον βρήκαν αν τον είχαν σταματήσει. Ακόμα δεν έχω συνέλθει. Αλλά εκείνη τη μέρα, το Σάββατο,  ήταν όπως ήμουν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητο. Ήμουν στο κενό, ήμουν μουδιασμένος. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ, θα μπορούσε απλά να μπει ανάποδα στα δικαστήρια και να με σκοτώσει»

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία:

Πηγή: skai.gr

[ad_2]

Source link

Read Previous

25 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας συμπληρώνει φέτος το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Read Next

Το ΕΡΤNews στην Ιερουσαλήμ: Συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε η υφυπουργός Εξωτερικών – Τι ανέφερε για την απελευθέρωση των ομήρων

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular