• 27 Απριλίου, 2024

Ξέρετε που βρίσκεται σήμερα ο νεαρός που μούτζωσε επισήμους σε παρέλαση;;;;

74509-e89ee8a454016db7ada6a239d44fabaa

 

 

 

 

 

 

 

Αξέχαστη είναι για πολλούς η φωτογραφία ενός νεαρού μαθητή να μουτζώνει τους επισήμους προσκεκλημένους μιας παρέλασης.

Το σάιτ mprouklis.net ισχυρίζεται πως βρήκε τα… ίχνη και μας παρουσιάζει το παρακάτω ρεπορτάζ:

 

Στα πλαίσια ρεπορτάζ για την αυριανή Επέτειο του ΟΧΙ το επιτελείο μας ταξίδεψε μέχρι τον Έβρο για να δει τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος της φωτογραφίας. Οι ρεπόρτερ μας μετά από πολλά μπινελίκια, λάσπη και κρύο βρέθηκαν στο τελευταία σκοπιά της Ελλάδας στα σύνορα με την Τουρκία.fantaros-skopia

 

Εκεί ο νεαρός φαντάρος μας εκμυστηρεύτηκε ότι αμέσως μετά τη παρέλαση το όνομα του μαθεύτηκε στους επισήμους με αποτέλεσμα να κερδίσει το τελευταίο και απομονωμένο φυλάκιο, όταν ξεκίνησε τη θητεία του μετά τις σπουδές του.

Ενδεικτικό της κακής του μεταχείρισης ο ίδιος λέει πως είναι ο αξιωματικός που μιλάει στο τηλέφωνο τη στιγμή που ο ίδιος μούτζωνε :

“Η δυσμενής μετάθεση μου είχε ήδη κανονιστεί…..”

Ο μικρός Λαρισινός  έχει μετανοιώσει πλήρως για την πράξη του καθώς στο στρατό πλέον η ζωή του έχει γίνει πολύ δύσκολη και έχει να κάνει επιπλέον τέσσερις μήνες από κρατήσεις, κάτι το οποίο τον κάνει να πιστεύει ότι δε θα ξαναδεί ποτέ τους δικούς του.

“Δεν ήξερα καν ότι δεν υπάρχουν καθόλου πολιτικοί στην εξέδρα…”

Οι ρεπόρτερ μας έπειτα από λίγο αποχώρησαν δε ξέχασαν όμως να δώσουν στο νεαρό φαντάρο τσιγάρα και σοκολάτες ευχόμενοι μάλιστα “Καλός Πολίτης”.

 *** Φυσικά η είδηση μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, καθώς το εν λόγω σάιτ ειδικεύεται στις ειδήσεις στυλ… Koulouri

Loading

Read Previous

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Α.Σ.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Read Next

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την δυτική Κρήτη

28 Comments

  • ΚΡΑΤΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ…ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ

  • Κομπλεξικοί γαμημένοι υπάνθρωποι καραβανάδες!!! Σκουπίδια είστε και για μια ζωή σκουπίδια θα είστε!!!

    • Εισαι κομπλεξικος οσο δε παει. Πιστευεις τις χαζομαρες του αρθρου??? Βγαλε και αλλο χολη μωρή αδερφή

      • Μπορείς να πάρεις την αρβύλα σου άχρηστο αντικείμενο που αναπνέει και να την βάλεις στην κωλοτρυπίδα σου στο διάλειμμα απο το γαμήσι που τρώς απο τους ανώτερους σου. Πουσταριό!!!!

  • Σιγά μην τον στείλανε και στη Μακρόνησο…

  • καλά έκανες μαζί σου είμαστε μην μασας τα χάπια σου.. υπάρχουν και χειρότερα, ψηλά το κεφάλι.. ποτέ μην λες μετανιώνω για κάτι που έπρεπε να γίνει..ψηλά το κεφάλι.. και αναλογίσου και σκέψου ότι τέτοιους ανθρώπους δε τους βάζουν τυχαία σε τέτοια μέρη αλλά ο λόγος είναι γιατί είναι ατίθασοι και κάποιος πρέπει να έχει τον τσαμπουκά πάνω στα σύνορα ,αυτόν τον τσαμπουκά που έδειξες εκείνη τη μέρα.. μην μασάς τίποτα…ευχόμαστε κάποιοι να είμασταν στη θέση σου …κουράγιο καλή δύναμη και καλός πολίτης

  • dn 3erw ti lete magkes alla egw phga strato prin 1mish xrono eseis gt lete oti eimai twra strato dn 3erw…kai malista euro oxi lutoxoro p eimoun pragmatika…..ti na pw…egw auth th stigmh eimai spiti…ti na pw …!!! OKAY 😀

    • mixale ti lene re re file??? mipws se esteilan kai gia piramatazwo????? axaxaxaxa tha trelathw malaka

    • ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΗΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΕΟΡΤΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Η ΑΚΟΜΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  • Χαχαχα σας την έκατσε τη μούντζα!

  • Ανάθεμα και αν ξέρατε έστω και το όνομά του….ζώα!!!

  • to mualo sou kai mia lira mlk.. pou einai stin teleutaia skopia tis elladas.. tyfle..

  • Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ.. ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΙΑΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑΣΣΑΡΕΣ ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΝ ..Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΝ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑΝ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΣΤΑΣΣΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΒΥΛΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΝ ΤΟ 90% ΤΗΣ Σ ΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ.. ΕΥΡΙΣΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΣ ΗΠΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

    • Κι εσυ ησουν και θα εισαι πολυ μαλακας!

      • ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΛΟΣ Ο ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..FUCK YOU FUCKING JERK..

        • αναρωτηθηκες ποτε οτι για να σε βριζουν τοσοι πολλοι ανθρωποι πρεπει νασαι και να φαινεσαι και πολυ καραγκιοζης ? Δεν ειμαι ρατσιστης ,μ’αρεσουν τα ζωα .Απλα κανω μια διαπιστωση σε βλακειες που λεγονται πάνω σε ενα ψευτικο αρθρο.

        • Μην κοιτιέσαι στον καθρέφτη όταν απαντάς σε κάποιον… Βλέπεις τον εαυτό σου μέσα (ηλίθιε!!) και η απάντηση έρχεται σε σένα!!!! χαχαχαχαχαχα
          Βρε ΒΛΑΚΑ, ακόμα δεν πήρες χαμπάρι… ότι σε πήραμε στο μεζέ??? (ή μήπως δεν καταλαβαίνεις τη λέξη?)….. Είσαι βλίτο ρεεεεε!!!
          ΥΓ. Μ’ αρέσει που (κοιτώντας στον καθρέφτη σου, μαλάκααααα!) γράφεις “FUCK YOU FUCKING JERK..” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 χαχαχαχαχαχαχα

    • Maλακας με περικεφαλαια!!!!

      • AΜΩΝΥΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ..

        • Εάν η Ελλάδα είχε αρκετά βλήματα σάν εσένα,θά ηταν σίγουρη γιά τήν αμυντικήν της ικανότητα.

          • ΚΟΛΟΒΟΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΑΤΟΜΙΛΗΣΗΣ..

        • Αντε ψόφα βρωμόγερε! Εσύ και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου!!! ΟΛΟΙ σας Ψόφο!!! Ντροπιάζετε την Ελλάδα και τους ‘Ελληνες που αγωνίζονται στον τόπο τους, να βγάλουν το ψωμί της οικογένειάς τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες… ψωροψυριάρη, τραχανο-κωλοτράγε!! Εκεί, με τους Κου Κλουξ Κλαν !!! Αυτοί σου ταιριάζουν απόλυτα μαλάκα…
          Ψοφάτε όλοι σας, να ανασάνουν οι άνθρωποι…

          • ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΝ ΤΩΝ ΡΙΖΙΔΙΩΝ ΧΑΖΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ??!!.ΕΝΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΒΡΙΣΤΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,.ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ, ΠΙΣΩΠΛΑΤΟΙ, ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΡΥΚΟΛΟΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΕ ΦΤΩΧΟΝ ΛΕΞΙΛΟΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΗΣ,ΜΕ ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΘΡΑΣΟΥΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΦΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ..ΕΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΑΖΟΓΙΑΝΙΝΗΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΡΙΖΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ, ΚΡΙΜΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΒΡΥΚΙΛΑΚΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…Ο ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΥΡ.. ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΣΧΟΛΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΔΕΣΛΗΣ..

    • Ουστ ….φασιστομαλάκα κωλόγερε!! Απόβρασμα της κοινωνίας, δωσίλογε, ραγιά!!
      Αλλά βλέπω μιλάς εκ του ασφαλούς πορνόγερε από τας …Αμερικάς!!!! Υπολογίζω τον κατέχεις τον παρά φασιστο-τραχανά!! Ουστ….
      ΥΓ. Για να σε βοηθήσω μπας και ντραπείς λίγο για την ξεφτίλα σου βρωμόγερε, λίγο πιο κάτω θα βρεις την απάντηση του ίδιου του παιδιού, σχετικά με το δημοσίευμα. Αχιλλέας Μιχαλές. λέγεται… Ζώον!!

      • ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΓΝΩΣΙ… Ο ΧΑΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΝΙΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ.. ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΝ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΔΟΞΑΣΘΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΗΡΝΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΝ.. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΗΚΟΥΣΑ ΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΖΥΡΙΖΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΕΤΕΙΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ….Ο ΑΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΧΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗΣ ΑΓΡΙΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙ 41ΕΤΙΑΝ ΕΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΝ..ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ, ΚΑΙΤΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΙΔΟ ΟΤΙ, Η ΑΓΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΝ ΖΙΖΑΝΙΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΚΟΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ… ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΔΟΣ ΑΝΕΠΤΥΧΘΗΣΑΝ ΕΠΙ 4ΙΕΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΑΣ ΕΘΝΙΚΑΣ ΕΟΡΤΑΣ,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ, ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΣΗΜΑΙΑΝ, ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΝΟΥΝ ΤΑΣ ΕΘΝΙΚΑΣ ΕΟΡΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΨΗΦΙΑΣΑΝ, ΕΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΝ ΗΡΕΜΙΑΝ ΕΠΙ 41ΕΤΙΑΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ….ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 41ΕΤΙΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ… ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ–ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ UNSO0LVED AΠΟ ΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΑΡΧΑΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΝ ΤΟΥ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ… ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΕΝΟΝΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΡΙΖΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗΝ ΑΓΡΙΑΔΑ….ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ.. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ–ΠΟΛΙΤΙΚΑ–ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΗΝ ΧΟΑΝΗΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ….ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΑΘΕΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1941–1944 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ 1944–1949, ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ 1/3 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΨΑΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, ΤΟ 95% ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΑΠ’ ΟΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΡΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ… ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΝ 1944–1949.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑ ΤΑ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΕΠΛΗΡΩΣΑΜΕΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΡΩΤΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΩΝ ΤΑΣ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΙΚΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΞΕΣΧΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ–ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΛΠ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΜΕΙΩΣΕΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΞΕΝΙΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΧΑΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΙΤΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΙΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΑΘΗΣΑΝ 145 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΟ ΤΡΙΛΛΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΑΡΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΞΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ 1,5 ΤΡΙΛΛΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ..ΕΙΣ ΤΑΣ ΞΕΝΑΣ ΧΩΡΑΣ… ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΜΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ 5,5 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ 135 ΕΛΛΗΝΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΝΟΜΕΝ ΕΙΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΙΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΗ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ…. ΑΤΙΜΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΡΑΥΚΥΛΟΙ ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΝ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑ ΨΗΦΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ… ΑΤΙΜΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΕΝΩ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΔΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙΤΟΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ 48 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 37 ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ…. ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ… ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΔΕΣΛΗΣ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ. ΗΠΑ..

  • Τόσο ζώα είστε.. ουτε ποιος είναι ουτε τι κανει δεν ξέρετε και λετε μπούρδες..όπως και τοτε έτσι και τώρα για να βρείτε κάτι να πείτε που θα διαβαστεί απο το κοινο..μπράβο σας..ηλίθιοι..για την πληροφόρηση σας βρίσκεται στη Λάρισα..και δεν το μετάνιωσε ποτέ!! Ανίκανοι..

  • ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΟΙΚΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ….ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΟ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ…ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ , ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

  • Μια παιδικη αντιδραση που συνοδευεται απο παιδικα ψευτοαρθρα που το μονο που κανουν ειναι να υποτιμουν τι νοημοσινη μας και να κανουν τους φελους που τα περνουν στα σοβαρα να επιπλεουν….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular