• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Vinkmag ad

Εύβοια: Συνελήφθη ο σύζυγος της 52χρονης που νοσηλεύεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Δίνει μάχη για τη ζωή της στην ΜΕΘ

Vinkmag ad


Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ο 52χρονος από το Μαρμάρι Ευβοίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, σε βάρος της συζύγου του, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός,  με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη, το πρωί στην Εύβοια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, κατόπιν Εντάλματος σύλληψης της κας Ανακρίτριας του Β’ Τμήματος Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, σε βάρος της συζύγου του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προηγήθηκε ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου το πρωί της 20-01-2025. Ακολούθησε διεξοδική διερεύνηση της εν λόγω καταγγελίας και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, η οποία είχε διακομισθεί πρωινές ώρες της 19-01-2025, με σοβαρά τραύματα, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου σχηματίσθηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και την 23-01-2025 παραγγέλθηκε από την κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, προκαταρκτική εξέταση προς εξακρίβωση τέλεσης του αδικήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μετά την συγκέντρωση του προανακριτικού υλικού και την υποβολή του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, εκδόθηκε το προαναφερόμενο Ένταλμα, βάσει του οποίου ο ημεδαπός συνελήφθη και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Εύβοια: Συνελήφθη ο σύζυγος της 52χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε βάρος της

    Read Next

    Σπείρα εξαπατούσε ηλικιωμένους – 46.000 ευρώ, χρυσές λίρες και κοσμήματα η λεία τους

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular