Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 10 Μαρτίου

Ακούραστη η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη»! Η Δανάη Μπάρκα πέρασε τα τελευταία 24ωρα στην Κωνσταντινούπολη μαζί με την κολλητή της φίλης Κάλλη Μαυρογένη και πριν προλάβει καλά καλά να φτάσει στο σπίτι της βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.
Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τον Φεβρουάριο κοιτώντας τη θέα του Βοσπόρου, συναντώντας φίλους και γευόμενη νέες αλλά και αγαπημένες γεύσεις.
Δανάη Μπάρκα: «Η υπερέκθεση είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ πολλές φορές»
«Να ταξιδεύουμε γιατί η ζωή είναι μικρή κι ο πλανήτης τεράστιος», σύστησε στους διαδικτυακούς της φίλους.
Δεν πρόλαβε να προσγειωθεί το βράδυ της Κυριακής στο Ελευθέριος Βενιζέλος και δύο ώρες αργότερα η Δανάη Μπάρκα διασκέδαζε ήδη με τις επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου.
Δεν ήταν όμως μόνο, εκτός από την συνταξιδιώτισσά της βρέθηκε στην ίδια παρέα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, τη Σμάραγδα Καρύδη, αλλά και τη Δήμητρα Ματσούκα.


Φωτογραφίες: NDP/ Νίκος Δρούκας, Instagram/ danai_barka
Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα για Ρουβά και Παπαρίζου: «Μπράβο για τη λάμψη που έφεραν και για τον επαγγελματισμό τους»