Τι πιστεύει για τον έρωτα ο αγαπημένος ηθοποιός;
(ANT1)
Ο Λευτέρης Πολυχρόνης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο «2Night Show »του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια.
«Δεν παντρεύτηκα ποτέ κι ούτε πρόκειται. Νομίζω. Τον φοβάμαι πολύ τον γάμο. Είμαι ευαίσθητος και μοναχικός, μου αρέσει η ησυχία. Πιστεύω για τον έρωτα ότι είναι μία διαδικασία που έχουν οι άνθρωποι για να θολώνει το μυαλό τους και να κάνουν παιδιά και μετά όταν περνά αυτή η ορμόνη λένε: πω πω τι έκανα. Μετά είναι αυτή η αγάπη για το παιδί κι αλλάζει το πράγμα κι ισορροπεί» ανέφερε ο Λευτέρης Πολυχρόνης.
«Είμαι λίγο τυχοδιώκτης. Μπορεί του χρόνου να πω ότι θέλω να πάω στην Ινδία και να μείνω εκεί. Θέλω να ζήσω κάποια πράγματα που δεν έχω ζήσει ακόμα κι η οικογένεια -επειδή είμαι άνθρωπος της ευθύνης- κι αν είχα παιδιά, δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο σωστός όσο θα ήθελα κι αν ήμουν, θα ήμουν πολύ σωστός» είπε ο Λευτέρης Πολυχρόνης για τον λόγο που δεν θέλει να κάνει οικογένεια.
Διαβάστε περισσότερα: Παιχνίδια Εκδίκησης: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μας συστήνονται και υπόσχονται να μας καθηλώσουν!