
[ad_1]
Ξανά στα δικαστήρια θα βρεθούν αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης. Οι δύο ηθοποιοί θα δώσουν το παρών στο Εφετείο για την έφεση της απόφασης, κατά την οποία ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κριθεί ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή.
Αμέσως μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης, η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη άσκησε έφεση και η δικάσιμος προγραμματίστηκε για τις 14/2, ενώ η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη τον Δεκέμβριο του 2022, ζητώντας από τον αντίδικο συνάδελφό της ύψους άνω των 80.000 ευρώ.
Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σοφία Παυλίδου
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», οι δυο ηθοποιοί θα δώσουν το παρών στις δικαστικές αίθουσες.
Διαβάστε επίσης: Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Ο γιος τους έγινε επτά ετών και τα γιόρτασαν δίπλα σε «δεινόσαυρους»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
[ad_2]
Source link