• 23 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Οικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάτας

Vinkmag ad


Μια μικρή οικοτεχνία ηλικίας πέντε ετών προσπαθεί να βρεί τον δρόμο της ανάμεσα σε χιλιάδες γεύσεις που κατακλύζουν την αγορά με τυποποιημένα προϊόντα.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαίρη Κεσκιλίδου παρουσιάζει γαστρονομικές λεπτομέρειες, που παρασκευάζει ένα ζευγάρι από το Αντίγονο Αμυνταίου.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας εμπνεόμενος από τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή σκέφτηκε να τα κλείσει σα βαζάκια, αφού τα ένωσε σε απίθανους συνδυασμούς.

Η πιπεριά και η ντομάτα είναι τα βασικά προϊόντα επεξεργασίας, αλλά οι γεύσεις παίζουν με μαρμελάδες και γλυκά από την ντόπια παραγωγή.

Οικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάταςΟικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάτας

«Πρόκειται για συνταγή που έγινε επιχειρηματική ιδέα για τις νοικοκυρές οι οποίες έχουν περισσότερες απαιτήσεις και λιγότερο χρόνο για μαγειρική». Όπως λέει ο κ. Κωνσταντινίδης η ιδέα εξελίχθηκε με ίδια προϊόντα, χωρίς μηχανικό εξοπλισμό. Όλα είναι χειροποίητα και τα μικρά μυστικά κάνουν την διαφορά. Η προσθήκη μελιού αντί για ζάχαρη αποτελεί μια καλύτερη επιλογή για πιο υγιεινή διατροφή.

Οικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάταςΟικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάτας

Δια χειρός της συζύγου του, της Ναυσικάς Συμεωνίδου, οι παραλλαγές σε αλμυρές και γλυκές τούρτες αποδεικνύουν ότι με φαντασία και διάθεση όλα γίνονται.

Στο όνομα της γεύσεως τα μικρά βαζάκια φτάνουν σε καταστήματα ντελικατέσεν κυρίως στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ζεύγος, υπάρχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα από την Γερμανία, αλλά αυτό απαιτεί την προμήθεια μηχανημάτων για να αυξηθεί η παραγωγή, καθώς η εκεί αγορά απαιτεί μεγάλες ποσότητες. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Η εντυπωσιακή ανθοδέσμη που έλαβε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

    Read Next

    Sorbonne Paris Nord: Πρώτη αίτηση για ίδρυση μη κρατικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular