• 24 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Η κυβέρνηση Τραμπ απαγόρευσε το παιδικό βιβλίο της Τζούλιαν Μουρ από τα σχολεία

Vinkmag ad


Η ηθοποιός και συγγραφέας Τζούλιαν Μουρ, μέσω μίας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ανέφερε πως η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ απαγόρευσε το παιδικό βιβλίο της που κυκλοφόρησε το 2007.

Η σειρά βιβλίων Freckleface Strawberry είναι η ιστορία ενός μικρού κοριτσιού με φακίδες, το οποίο νιώθει διαφορετικό από όλους τους άλλους.

Η ηθοποιός με ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, αποκάλυψε ότι το βιβλίο της είχε απαγορευτεί από σχολεία που είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Άμυνας.

Απαγορεύτηκε διότι σύμφωνα με ένα προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ αυτές τις μέρες, υπάρχει μία ειδική επιτροπή που θα επανεξετάσει όλη την ύλη και όλα τα βιβλία των βιβλιοθηκών αυτών των κυβερνητικών σχολείων, όπως λέγονται.

«Είναι μεγάλο σοκ για μένα να μαθαίνω ότι το πρώτο μου βιβλίο, το «Freckleface Strawberry», έχει απαγορευτεί από τα σχολεία που διαχειρίζεται το υπουργείο Άμυνας», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της, η οποία συνοδεύεται από μία φωτογραφία με το εξώφυλλο του βιβλίου και την επιγραφή «BANNED».

«Είμαι ιδιαίτερα έκπληκτη επειδή είμαι περήφανη απόφοιτος του Αμερικανικού Λυκείου της Φρανκφούρτης, ενός σχολείου του Υπουργείου Άμυνας που κάποτε λειτουργούσε στη Γερμανία. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που είναι βετεράνος του Βιετνάμ και υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη γι’ αυτόν και την υπηρεσία του στη χώρα μας», σημείωσε στην ανάρτησή της.

«Είναι ενοχλητικό για μένα να συνειδητοποιώ ότι παιδιά σαν εμένα, που μεγαλώνουν με έναν γονέα στην υπηρεσία και φοιτούν σε ένα σχολείο του Υπουργείου Άμυνας δεν θα έχουν πρόσβαση σε ένα βιβλίο γραμμένο από κάποιον του οποίου η εμπειρία ζωής είναι τόσο παρόμοια με τη δική τους», κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    «Υψηλά στελέχη του καναλιού την αποκαλούσαν βασίλισσα και πριγκιπισσούλα»

    Read Next

    «Εσύ που είπες ό,τι χειρότερο είχες μέσα σου για την εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη,αν την έβλεπες στον δρόμο θα της το έλεγες;»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular