• 22 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Δωρεά πέντε μοτοσικλετών στην Ελληνική Αστυνομία από την Περιφέρεια Κρήτης

Vinkmag ad

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου παρέλαβε ως δωρεά από την Περιφέρεια Κρήτης, πέντε (5) δίκυκλες μοτοσυκλέτες. Τα οχήματα αυτά πρόκειται να προστεθούν στο στόλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των δικυκλιστών αστυνομικών στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης Σταύρος παρέδωσε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό χθες (18.02.2025) στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης προς την Ελληνική Αστυνομία, για την ουσιαστική προσφορά της στην προστασία και ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Στην παράδοση παρευρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Νικόλαος Σπυριδάκης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου Ιωάννης Αμαργιανιτάκης οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες, καθώς η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στο ηθικό του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ως ένδειξη του έργου και της προσφοράς του, διαβεβαιώνοντας ότι η αξιοποίηση των δίκυκλων μηχανών θα μετατραπεί σε προσφορά προς την κοινωνία και τον πολίτη.

    Read Previous

    «Τα πράγματα με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν πάνε καλά»

    Read Next

    Στο Νοσοκομείο του Πύργου μαθητής, τραυματισμένος μετά από συμπλοκή με συμμαθητή του μέσα σε Λύκειο της πόλης

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular