• 23 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Πώς το τσουχτερό κρύο επηρεάζει ελιές, αμπέλια και κηπευτικά

Κρήτη: Ο Χάρος βγήκε παγανιά-Φόρτωσε το όχημα με φιάλες και βγήκε στον…δρόμο

Σύλληψη δύο 16χρονων για πορνογραφία ανηλίκων -Επεργάζονταν φωτογραφίες συμμαθητριών τους με τεχνητή νοημοσύνη

Εξιχνιάστηκαν δύο απόπειρες κλοπής σε φαρμακεία του Ηρακλείου – Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης

Βασίλης Καλογήρου: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του

Πόσο ελαιόλαδο παράγουμε, πόσο τρώμε και πόσο το πουλάμε – Δείτε τιμές και πίνακες

Μεσαρά: Αλλαγές δρομολογίων του ΚΤΕΛ λόγω Καρναβαλικών Εκδηλώσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Οι λογιστές της Μεσαράς με κλειστά γραφεία στις 28 Φεβρουαρίου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους στον άδολο αγώνα του Συλλόγου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών

Κρήτη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε γυναίκα (Φωτο)

Τυμπάκι Κρήτης – Καρναβάλι 1982 όταν τα πράγματα ήταν πιο απλά-Βίντεο

Vinkmag ad

Δαφνί: Στον εισαγγελέα ο 47χρονος που σκότωσε με γυαλί 44χρονη ασθενή

Vinkmag ad



Ο εισαγγελέας θα του ασκήσει ποινική δίωξη και θα διατάξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να οδηγηθεί ο δράστης εκ νέου στο ψυχιατρείο

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 47χρονος ο οποίος σκότωσε χτες τα ξημερώματα 44χρονη ασθενή με κομμάτι από σπασμένο καθρέπτη, μέσα σε δωμάτιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, όπου νοσηλευόταν και ο ίδιος.

Ο 47χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Σκαραμαγκά, μετά από τηλεφώνημα διερχόμενης, η οποία τον είδε να περπατάει στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και συχνά στη μέση του δρόμου, όπου κινδύνευε να τον πατήσουν τα αυτοκίνητα.

Ο δράστης κρατήθηκε όλη τη νύχτα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, υπό την συνεχή φύλαξη δύο αστυνομικών και με εντολή του εισαγγελέα θα οδηγηθεί ενώπιον του, προκειμένου να του ασκήσει ποινική δίωξη και να διατάξει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να οδηγηθεί εκ νέου στο ψυχιατρείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος ο οποίος πάσχει από σοβαρή ψυχιατρική νόσο, είχε μεταφερθεί στο Δαφνί, ύστερα από την άγρια δολοφονία που είχε προβεί, με στυλό και ξύλινο κουτάλι, μιας άλλης γυναίκας ασθενούς στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ωστόσο, παρά την κατάσταση του βγήκε από τον θάλαμο όπου νοσηλευόταν και πήγε στο θάλαμο της άτυχης 44χρονης, όπου την έσφαξε με τον σπασμένο καθρέπτη, ενώ τραυματίστηκε και ίδιος από τα γυαλιά. Στη συνέχεια βγήκε στο διάδρομο όπου ενημέρωσε τους νοσηλευτές για την αποτρόπαια πράξη του και εξαφανίστηκε, πριν φτάσει η Αστυνομία.

Για το λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ληφθούν καταθέσεις από όλο το αρμόδιο προσωπικό στο Δαφνί, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για όσους νοσηλεύονται γιατί διέπραξαν δολοφονία.

Παράλληλα έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα από το υπουργείο Υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ



Source link

    Read Previous

    Μεσσηνία: 45χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

    Read Next

    Ιεράπετρα: Στη θέση τους παραμένουν οι επτά συμβασιούχοι καθαριότητας του δήμου

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular