• 26 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Δεν υπέστη εγκεφαλικό

Vinkmag ad



«Δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό, μιλάει κανονικά. Έχει τις αισθήσεις του, είναι πολύ καλά», απαντά η σύντροφος του γνωστού ποινικολόγου

Στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε χτες, Τρίτη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με τις εξετάσεις να μην δείχνουν κάτι ανησυχητικό, ενώ και η σύντροφός του διέψευσε τις αναφορές πως υπέστη εγκεφαλικό. 

«Ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και ήρθαμε για προληπτικούς λόγους να κάνει κάποιες εξετάσεις. Δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό μιλάει κανονικά. Έχει τις αισθήσεις του, είναι πολύ καλά. Δεν υπέστη τίποτα. Δεν προλάβαμε να φτάσουμε στο νοσοκομείο και γράφτηκαν όλα αυτά αν είναι δυνατόν», ανέφερε η σύντροφος του κ. Λυκουρέζου, Τζένη Οικονόμου στα Παραπολιτικά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του για να διαπιστωθεί πού οφείλεται αυτή η αδιαθεσία.

Πηγή: skai.gr



Source link

    Read Previous

    Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για 90 προσλήψεις ΣΟΧ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

    Read Next

    Το συγκλονιστικό βίντεο με τον πρόωρο τοκετό και η εξομολόγηση που έκανε

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular