• 28 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών, κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη

Αφαίρεσαν καλώδια και άλλα αντικείμενα από φωτοβολταϊκά πάρκα αξίας 97.000 ευρώ

Πρόταση του Δ. Αγίου Βασιλείου για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων Μελάμπων και Σπηλίου

Τραγωδία στα Τέμπη: Αναλυτικά όλοι οι πίνακες, τα γραφήματα και οι φωτογραφίες του πορίσματος (Φωτο)

Ηράκλειο: Συγκίνηση με τραγούδι για τα Τέμπη σε στίχους 15χρονης μαθήτριας (Βίντεο)

Αποκριγιώματα στη Γέργερη: Αναβιώνουν το δρώμενο του γαϊδάρου και οι Φασκομηλάδες

Η γιαγιά αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» – Πήγε να τη ληστέψει αλλά κατέληξε νεκρός από το μαχαίρι της

Κρήτη: Εργαζόμενος κατάκλεψε τον εργοδότη του και έγινε “καπνός”

Δείτε όλο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη στα αγγλικά και τη σύνοψη στα ελληνικά

Βραβείο για την καινοτομία της Μονάδας Επεξεργασίας απορριμμάτων Αμαρίου

Vinkmag ad

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας της

Vinkmag ad


Mια νέα αποκάλυψη για την υγεία της έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το απόγευμα της Πέμπτης 27/2, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Ήρθα σαν την άνοιξη μέσα στις μαύρες μέρες. Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα τις προηγούμενες ημέρες. Ξεκινάω ένα ταξίδι τώρα με την υγεία μου, θετικά είναι όμως τα πράγματα. Περιμένω και την επόμενη εβδομάδα λίγο πιο αναλυτικά αποτελέσματα. Κάτι στο κεφάλι είναι αλλά όλα καλά. Έκανα νευροανάδραση, είναι κάτι σαν εγκεφαλογράφημα. Θέλαμε να δούμε κάτι. Ξεκινάμε θετικά, είναι ένα νέο ταξίδι», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξεκινάω ένα ταξίδι με την υγεία μου, είναι κάτι στο κεφάλι»

Σήμερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γραφείο του γιατρού της με μια εξέταση και έγραψε: «Όταν σου λέει ο γιατρός να πας να ανάψεις λαμπάδα στον άγγελο έχεις, απλά επιβεβαιώνεις ότι γίνονται ακόμα θαύματα. Επακριβώς τα λόγια ήταν “Αν δεν ερχόσουν τώρα, δεν θα είχες επιστροφή”».

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γύρισα αρκετά ταλαιπωρημένη. Ξεκινάει για εμένα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Ρωσία: «Αδιαπραγμάτευτη» η προσάρτηση των κατεχόμενων εδαφών – «Γελοία» θέση καταγγέλλει το Κίεβο

    Read Next

    Ο πρόεδρος των Παραολυμπιακών Αγώνων αντιτίθεται στις «οριζόντιες λύσεις» για τους τρανσέξουαλ

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular