• 28 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Μεσαρά στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Βίντεο από Μοίρες και Τυμπάκι)

“Γάζωσαν” με καλάσνικοφ αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας του 17χρονου «πιστολέρο»

Βίντεο ντοκουμέντο από το Σύνταγμα – Η στιγμή που βάζουν φωτιά στο φυλάκιο των Ευζώνων

Ηelleniq Energy: Απόφαση για γεωτρύπανα σε ένα εξάμηνο στην Κρήτη

ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: Οι μαθητές γέμισαν τους τοίχους του σχολείου με μηνύματα για την τραγωδία των Τεμπών (Φωτο)

Hράκλειο: Μια λαοθάλασσα για τους 57 νεκρούς – Μέχρι την λ. Καλοκαιρινού οι διαδηλωτές

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Μοίρες: «Το έγκλημα στα Τέμπη να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή!» (Βίντεο και Φώτο)

Πρωτόγνωρη κινητοποίηση στο Τυμπάκι – Ο κόσμος μια γροθιά ζητά δικαισύνη τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Φώτο – Βίντεο)

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών, κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη

Vinkmag ad

Τέμπη: Η Μυρσίνη Πρασσά που σώθηκε από τα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας πέρασε 45 μέρες στην Εντατική

Vinkmag ad



Η 22χρονη Μυρσίνη Πρασσά ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 στα Τέμπη. Η σύγκρουση την οδηγεί για 45 ημέρες στη ΜΕΘ βαριά τραυματισμένη.

Υποβλήθηκε σε πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κρανίο και για σχεδόν δύο χρόνια βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης. Μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι τίποτα από το δυστύχημα. Μονάχα το βλέμμα της φίλης της Ελπίδας Χούπα.

«Επειδή εγώ χτύπησα το κρανίο μου, ο εγκέφαλος για να σε προστατεύσει διαγράφει τις αναμνήσεις. Οπότε εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σε κάποια φάση κοιταζόμασταν χωρίς να πούμε τίποτα και ότι έχουμε κάνει πολλές φορές στάση. Εκείνη την στιγμή ήταν σαν να κουνηθήκαμε και κοιταζόμασταν λίγα λεπτά στα μάτια χωρίς να πούμε τίποτα. Νιώθαμε και οι δυο περίεργα χωρίς να το πούμε και μετά δεν θυμάμαι τίποτα», πρόσθεσε.

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα: «Κάθε φορά που ανάβω το καντήλι της τρέμει το χέρι μου»

«Νιώθω σαν να βλέπω ταινία, ενώ το έχω ζήσει δεν θυμάμαι τίποτα από αυτό. Απλά είναι πολύ περίεργο το ότι έχασα την Ελπίδα. Νιώθω περίεργα και άσχημα αλλά δεν μπορώ να ταυτιστώ με αυτό γιατί δεν θυμάμαι τίποτα. Σαν να είχαμε κανονίσει κάτι με την Ελπίδα και να έπαθε εκείνη κάτι και να μην ήμουν εγώ», συμπλήρωσε.

«Είχαμε κατέβει στην Αθήνα να χαιρετήσουμε έναν φίλο μας που θα έμπαινε στον στρατό. Γενικά είχαμε πάντα πολλή χημεία και για μένα, επειδή θέλω πολύ χρόνο για να εμπιστευθώ κάποιον, σε 1,5 χρόνο πρώτη φορά συνδέθηκε τόσο γρήγορα. Ήταν πολύ γρήγορα για μένα αυτό», είπε στη συνέχεια.

«Πηγαίναμε Χορτιάτη με το αμάξι, οδηγούσαμε συζητούσαμε, λέγαμε τι σκεφτόμασταν. Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει στην αρχή. Δεν νιώθεις τίποτα στην αρχή», υπογράμμισε η Μυρσίνη.

«Μέχρι να συλλάβω μέσα μου, μου πήρε μία βδομάδα. Δεν είχα όρεξη ούτε να ξυπνήσω, με ηρεμούσε μόνο όταν κοιμόμουν, γατί μόνο όταν δεν κοιμάσαι δεν σκέφτεσαι. Μου λείπει η επικοινωνία μας, οι συζητήσεις μας. Σκεφτόμουν να τελειώσω την Γεωπονία και να πάω στην Σχολή Μουσικών Σπουδών αλλά καλύτερα να μαθαίνω μόνη μου μουσική στο Ωδείο παρά να πάω στο πανεπιστήμιο», ανέφερε στη συνέχεια.


Διαβάστε επίσης: Τέμπη – Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης στο okmag: «Δεν έχω πενθήσει για τη μητέρα μου και δεν μπορώ, μέχρι τη δικαίωση»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Αυστραλία – Δύο χρόνια από τα Τέμπη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ

    Read Next

    Κάγια Κάλας: Το NATO η καλύτερη εγγύηση για την Ουκρανία

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular