• 9 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Έκλεισε το φράγμα Αποσελέμη λόγω σοβαρής βλάβης στο διυλιστήριο

Βίντεο από την μεγάλη επιχείριση εξάρθρωσης της οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ορκωμοσία νέας υπαλλήλου στο Δήμο Γόρτυνας

Εκδηλώσεις του Δήμου Φαιστού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ηράκλειο: Πάρκαρε παράνομα το αγροτικό του μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο, κατέβηκε, έκανε και την ανάγκη του στα παρτέρια

Τραγωδία: Νεκρός ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Κρήτη

Μοίρες: Το 9° Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού περιμένει τους μικρούς εξερευνητές στις 30 Μαρτίου στο Αλσύλλιο Κούλε

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα7 Μαρτίου

Μ. Ορφανουδάκης: Γιατί πετά το drone σήμερα στα Πιτσίδια και ποια είναι τα χρήσιμα δεδομένα για τη ΔΕΥΑΦ (Ακούστε)

Στην Πρωινή Πτήση ο Β. Τσιμπραγάκης, για τις αποφάσεις της ΓΣ του ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς-Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η καλλιέργεια κηπευτικών από τον Απρίλιο (Ακούστε)

Vinkmag ad

«Είναι έντονες οι συνεδρίες που κάνω αυτές τις ημέρες και ίσως να με επηρεάζει λίγο»

Vinkmag ad



Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να κάνει κάποιες συνεδρίες. Δεν έχει κρύψει πως είναι μια στρεσογόνα περίοδος για εκείνη και όπως φαίνεται αυτό έχει επηρεάσει και την ποιότητα του ύπνου της.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εχθές το βράδυ, σηκώθηκα 5:30 το πρωί, ξανακοιμήθηκα και νομίζω ότι όλο αυτό με κουράζει, θα φτιάξει και αυτό κάποια στιγμή», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ξεκινάω ένα ταξίδι με την υγεία μου, είναι κάτι στο κεφάλι»

Τα μηνύματα που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους την οδήγησαν και σε ένα δεύτερο, όπου εκεί εξομολογήθηκε πως οι συνεδρίες που κάνει αυτό το διάστημα είναι έντονες.

«Θα σου πω τι πιστεύω ότι έγινε και είμαι λίγο down. Είναι λίγο έντονες οι συνεδρίες που κάνω αυτές τις ημέρες και ίσως αυτό να με επηρεάζει λίγο. Ίσως σκέφτομαι λίγο παραπάνω, το άγχος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και επηρεάζει και τον ύπνο μας. Αν δεν κοιμάσαι σωστά, μπορεί μετά να νιώθεις κουρασμένη. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Όλοι έχουμε αυτή τη δύναμη μέσα μας», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας της – «Τα λόγια του γιατρού ήταν “Αν δεν ερχόσουν τώρα, δεν θα είχες επιστροφή…”»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Πλακιάς σε Μητσοτάκη: «Εγώ τα παιδιά μου δεν τα έφερα στον κόσμο για να γίνουν Ιφιγένειες»

    Read Next

    Δ. Νατσιός: Είμαστε το μόνο κόμμα που με τη θέση μας εκφράσαμε τους συγγενείς των θυμάτων

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular