• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Γνωστό μπαρ της παραλιακής κινδύνεψε από τη φωτιά σε κάδο! (Βίντεο)

ΔΕΥΑ Φαιστού: Drone θα αποτυπώσει  αύριο τις οδούς των Πιτσιδίων από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15:00

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 6 Μαρτίου

Κρήτη: Στο έλεος του Θεού καρκινοπαθείς – Αγώνας δρόμου για να βρουν το φάρμακό τους

Τριτοκοσμικές λύσεις στο Ηράκλειο: Μετά το τροχαίο με το μηχανάκι «έλυσαν» το πρόβλημα της «αμαρτωλής» σχάρας, με μια χοντρή ξύλινη τάβλα (Φωτο)

Μανώλης Λιδάκης: Η αδερφή του αποκάλυψε τι έδειξε η νεκροψία του – «10 γιατροί να ήταν από πάνω του δεν τον προλάβαιναν πλέον»

Απίστευτο: Ξεπάτωσαν δεντράκια που είχαν φυτέψει εθελοντές πριν από ένα μήνα στη δράση δεντροφύτευσης στο Τυμπάκι (Φωτο)

Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση: “Καλήν Εσπέραν Αφεντάδες”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων με «πλοκάμια» και στην Κρήτη

Εφιαλτικές στιγμές για ζευγάρι στο Ηράκλειο – Οδηγός προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Vinkmag ad

«Θέλω να φοράω το μαγιό μου κι ας κρέμονται οι πατσιές μου»

Vinkmag ad



Καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (5/3) η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μίλησε για το age shaming και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μία γυναίκα που μετά τα 50 επιλέγει να φωτογραφηθεί ή να κυκλοφορήσει στην παραλία με το μαγιό.

«Τελικά είναι ένα νούμερο και το καταλαβαίνω, γιατί η ψυχή έχει μία ηλικία και δείχνω έτσι και σκέφτομαι έτσι. Όταν όμως η κοινωνία δεν έχει καταφέρει να πετάξει αυτά τα στεγανά που λένε ότι μετά τα 50 δεν μπορούμε να φοράμε τα πάντα και να φαίνεται η ζάρα ή ούτε είσαι για έρωτες πολλούς», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Επειδή ίσως εκείνοι το παίρνουν από το σπίτι τους, από τη γιαγιά τους, από τη διαπαιδαγώγησή τους ή το βλέπουν στο περιβάλλον τους, δεν μπορούν να υποστηρίξουν ένα καινούριο πράγμα, ότι εγώ θέλω τον νεαρότερο άνδρα ή νεαρότερη γυναίκα, θέλω να δείχνω τις πατσιές μου, γιατί ζεσταίνομαι», τονίζει ανοιχτά η ηθοποιός.

«Γιατί να μην βγαίνω με μαγιό στα 50, 60, 70 κι ας κρέμεται από πάνω. Έτσι είναι, τι θες τώρα να το κρύψω; Γιατί πρέπει να είσαι μόνο νέος και λαγαρός; Ακόμα και οι νέοι που δεν μπορούν να το έχουν αυτό το σώμα, γιατί πρέπει να τους απαγορεύσουμε;», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για το age και το body shaming κατά των γυναικών.


Διαβάστε περισσότερα: Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Επέλεξε το τέλειο μαγιό για να αναδείξει τη σιλουέτα της


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    ΕΛ.ΑΣ.: Συνολικά 24 συλλήψεις για συμμετοχή σε λαθρεμπόριο καπνού

    Read Next

    Ζαχάροβα: Ο Μακρόν είναι εκτός πραγματικότητας, ένας «παραμυθάς»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular