• 25 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης: Η ταπεινή μοναχή που άγγιξε ψυχές και προείδε τα έσχατα (Βίντεο)

Ηράκλειο: Όλοι στη φυλακή για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον 21χρονο Γερμανό – Προσωρινή διακοπή των ερευνών λόγω καιρικών συνθηκών

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 17χρονο, έρχονται εντάλματα για τους πυροβολισμούς

Κρήτη: 20χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε ο εραστής της

Τραγωδία στο Αρκαλοχώρι: Βρήκε νεκρό τον αδερφό του

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες στο φορτηγό που λαμπάδιασε στον ΒΟΑΚ (Φωτογραφίες)

Κλειστά την Παρασκευή και τα καταστήματα Γεωργικών Εφοδίων στη Μεσαρά, προς ένδειξη συμπαράστασης για την τραγωδία των Τεμπών

Ο ΤΟΕΒ Α΄ Ζώνης Μεσαράς στηρίζει τον αγώνα για τα θύματα των Τεμπών- Κλειστό το γραφείο του την Παρασκευή

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 25 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

ΣΟΚ στο Ρέθυμνο: 16χρονος έπεσε νεκρός ενώ ήταν στην θάλασσα με τους φίλους του

Vinkmag ad

platanias-paralia

Ο αιφνίδιος θάνατος ενός 16χρονου μαθητή της Α’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου έχει προκαλέσει αφόρητο πόνο στην οικογένεια του αλλά και μεγάλη θλίψη στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα

Ο Βαλεντίνος, ένα πολύ χαρούμενο παιδί, μόνιμα γελαστό, ιδιαίτερα αγαπητό στους συμμαθητές του αλλά και στους καθηγητές του, η ψυχή της παρέας, όπως το περιγράφουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, άφησε την τελευταία του πνοή χθες στις τέσσερις περίπου το απόγευμα, στην παραλία του Πλατανιά όπου είχε πάει με φίλους του για να κολυμπήσει και να περάσει λίγη ώρα ευχάριστα.

Η καρδιά του Βαλεντίνου, επιβαρυμένη από κάποιο πρόβλημα που είχε, σταμάτησε να χτυπά για πάντα ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από τους φίλους του. Ο 16χρονος μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή κάτω απ’ τον ήλιο, δίπλα στα γαλάζια νερά της θάλασσας που τόσο αγαπούσε.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Βαλεντίνος, που φαινόταν να κοιμάται στην ξαπλώστρα για να ξεκουραστεί, όπως τους είχε πει λίγο νωρίτερα, έφυγε για πάντα. Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που κλήθηκε αλλά και ο πατέρας του παιδιού, που ειδοποιήθηκε ότι ο Βαλεντίνος δεν είναι καλά, το 16χρονο αγόρι φέρεται να ήταν ήδη νεκρό.

Όλη η τάξη του, οι μαθητές όλου του 1ου ΕΠΑΛ, οι καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου, οι γνωστοί του και οι φίλοι του, όλοι συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της είδησης, όλοι θρηνούν για το χαμογελαστό αγόρι που δεν θα ξαναδούν.

Ρεθυμνιώτικα Νέα

    Read Previous

    Θρίλερ με την 23χρονη πανέμορφη ψυχολόγο που βρέθηκε νεκρή μετά από “ακραία ερωτικά παιχνίδια”! (PHOTOS)

    Read Next

    Aεροσκάφη από όλη την Ελλάδα στο αεροδρόμιο Τυμπακίου για 4ο Κύπελλο Ελλάδας

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular