• 14 Φεβρουαρίου, 2025

Πολύωρη εγχείρηση για να σώσουν το πόδι του 30χρονου στα Χανιά

xeirourgeio

Σκληρή μάχη για να συγκολλήσουν το πόδι του 30χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου (δείτε εδώ), έδωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι γιατροί για περισσότερες από τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το πόδι του 30χρονου, οι οποίοι έκαναν μια προσπάθεια συγκόλλησης, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν όλα πήγαν καλά και αν θα παρουσιαστούν επιπλοκές.

Να σημειωθεί ότι η υγεία του 30χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο ενώ οι γιατροί έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη του ποδιού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έχασε το πόδι του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα 65 χρόνων.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να ακρωτηριαστεί το πόδι του νεαρού οδηγού ηλικίας 30 ετών.

 

 

www.zarpanews.gr

 

    Read Previous

    “Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου”! Η είδηση που προκάλεσε πανικό (VIDEO)

    Read Next

    Σε oίκο ανoχής της Αθήνα, κατέληξε σπουδαία πρωταθλήτρια (Photos)

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular