• 20 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας η 55χρονη «εισπράκτορας» για τηλεφωνικές απάτες

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στους Καλούς Λιμένες – Σε εξέλιξη οι εργασίες στη Χερσόνησο (Φωτο)

H συζήτηση στην Πρωινή Πτήση του Dream 90,7 φέρνει αποτελέσματα – Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου στέκεται στο πλευρό της Κέλλυς Κυδωνάκη

Μεσαρά: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων

Απέκλεισαν το Μηχανολογικό Ηρακλείου: «Εκτοξεύτηκε» ο χρόνος αναμονής για δίπλωμα

Κρήτη: Ανήλικος «ποντικός» εν δράση, εισέβαλε σε σπίτι και το «έγδυσε»

ΕΜΥ: Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης προβλέπουν οι μετεωρολόγοι – Το Σάββατο πιθανόν και σε χαμηλότερο υψόμετρο

Νέα απάτη: Πέταξε 1.200 ευρώ από το μπαλκόνι για να σώσει το παιδί της

Μινωικές Γραμμές: Ενημέρωση για τα δρομολόγια λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ στις 28 Φεβρουαρίου

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 20 Φεβρουαρίου

Vinkmag ad

ΣΟΚ: Στην εντατική των Χανίων μετά από τροχαίο στην Πόμπια της Μεσσαράς

Vinkmag ad

troxaio mixani

Βαρύ είναι το κλίμα σε χωριό της Μεσαράς, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν νέο άνδρα, που μεταφέρθηκε… στα Χανιά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, το ατύχημα έλαβε χώρα την Τρίτη, στην Πόμπια του Δήμου Φαιστού, όταν ένας άνδρας περίπου 35 ετών οδηγός μοτοσυκλέτας συγκρούστηκε με εν κινήσει αυτοκίνητο στο δρόμο προς το Γυμνάσιο, στο δρόμο του νταμαριού βγαίνοντας από το χωριό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα, όπως και το ποιος ευθύνεται, αλλά από τις πρώτες μαρτυρίες εικάζεται ότι ο άτυχος νέος δεν φορούσε κράνος, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί πλήρως.

Κάτι που ενισχύει αυτή την περίπτωση, είναι το γεγονός ότι το δίκυκλο που οδηγούσε φέρει ελάχιστες ζημιές.

Μεταφέρθηκε… στα Χανιά!

Ερωτηματικά γεννά μάλιστα, ότι ενώ το περιστατικό έγινε στο νομό Ηρακλείου, ο 35χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων! Αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, δεν υπήρχαν κρεββάτια σε κανένα από τα νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Ο νεαρός μάλιστα φέρεται να έχει αρκετά βεβαρημένη υγεία μετά το τροχαίο, και η μεταφορά του σε τόσο μεγάλη απόσταση σίγουρα βάρυνε ακόμα την κατάστασή του.

Σε μια εποχή, που τα περιστατικά αερομεταφορών από νησιά προς την Κρήτη και ειδικά από τη Σαντορίνη βρίθουν… οι κρητικοί πρέπει να μεταφέρονται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά για να νοσηλευτούν ακόμα και σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι εξαγγελίες δε του Αναπληρωτή Υπουργού για την λειτουργία του Νοσοκομείου Σαντορίνης, δείχνουν να μένουν… στα λόγια ή να έχουν βάση μόνο όταν κάποιος χρειάζεται εγχείρηση για τις αιμορροΐδες του, όπως ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης εκτέλεσε πρόσφατα για να διαφημίσει της υπηρεσίες του εν λόγω νοσοκομείου.

 

 

 

Πηγή: neakriti.gr

    Read Previous

    Συγκλονιστικό: Σκύλος κλαίει από ανακούφιση όταν συνειδητοποιεί ότι έρχονται να τον σώσουν! (PHOTOS+VIDEO)

    Read Next

    Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία η σπείρα που εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους στην Κρήτη

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular